Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 éves lányok! Tényleg olyan fontos, hogy a barátotoknak autója legyen?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 14:00
11/15 anonim válasza:
És nektek fiúk, tényleg annira fontos hogy nagymellű, sovány, plasztikázott barátnőtök legyen?
Olvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy a férfiaknál nagyon fontos az hogy jól nézzen ki a párjuk, míg a nőknek ezel szemben az anyagi biztonság a fontos.
Úgyhogy nem kell itt álszenteskedni.De azért azt kijelenthetem, hogy én soha nem jönnék össze valakivek csak azért mert most éppen van kocsija vagy nincs.
12/15 anonim válasza:
próbáltam már csak az autó miatt lenni egy sráccal mert nekem épp az imponált...és elég sok kiábrándító dolga volt emellett...nem lehetett beleszertni magyarul! azóta megtanultam, hogy egyáltalán nem fontos :DD
13/15 anonim válasza:
Nekem nem fontos hogy legyen kocsija ha szeretem akkor tölem járhat gyalog biciglivel busszal csak legyen mellettem ha neki is fontos és nagyon szeretne kocsikázni és vesz magának nem itélem el érte ...
14/15 anonim válasza:
Őszintén? Leszarom, hogy van e a barátomnak autója vagy nincs. Attól még, hogy nincs nem lesz ő ettől se kevesebb se több. Istenem... kit érdekel, hogy van e a srácnak autója??? Az olyan lányok akiket csak az érdekli az már régen rossz, azokat el kell küldeni, nem taxi a barátja, hogy ide oda vigye, arra ott a két lába, vagy a szülők, hogy ha olyan esetről van szó. A normális lányokat nem nem érdekli :)
15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :D
2009. okt. 10. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!