Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15-18 éves lányok! Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-18 éves lányok! Tényleg olyan fontos, hogy a barátotoknak autója legyen?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 14:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Ez most neked fontos vagy a barátodnak?
2009. okt. 10. 14:01
 2/15 anonim ***** válasza:
13%

Lehet,hogy azt fogod mondani, hogy számító liba vagyok, de nekem azért sokat nyom a latba, mármint nem azt mondom h olyannal nem is kezdek akinek nincs legalább merci-je, de azért jó ha van valami:)

sok ismerősöm (fiú) is mondja h egy fiúnak azért lényeg hogy legyen autója...meg lehet vele mozdulni... 17/L

2009. okt. 10. 14:03
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Egyátalán nem fontos az auto ha szereti valaki.

Ez ugy hangzik mintha fuvaroztatni akaná magát minthogy összejönni a pasival.

Nem az a lényeg kinek mije van hanem hogy ki hogy szereti a másikat.

2009. okt. 10. 14:07
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
ha szeretem őt, akkor nem számít van e vagy nincs kocsija...inkább szeressen nagyon és ne legyen kocsija, mint csak egy kicsit szeressen egy BMWvel:S:)
2009. okt. 10. 14:08
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
én a pasimmal 2és fél éve vagyok együtt...és eddig nem volt autója..meg jogositványa se, és én mégis nagyon szeretem öt..:) nem régiben megkapta a jogositványát, bár autója nincs, de az apja mindig oda adja neki.De attól, hogy van neki kölcsönbe autója még nem szeretem jobban!!! Szóval egyátalán nem fontos, hogy van e autó vagy nincs, max ha messze laktok egymástól, és azért kell hogy sürübben találkozzatok, akkor érthető:)
2009. okt. 10. 14:15
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem egyáltalán nem fontos hogy a barátomnak legyen kocsija.Még csak plusz pontot sem ér...
2009. okt. 10. 14:15
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
az én párom a világ legcsodálatosabb embere, melegszívű, odaadó, a tenyerén hordoz, szörnyen intelligens, egyetemre jár, méghozzá az ország egyik legkeményebbjére és kb ketten vannak egy másik sráccal akik időben fognak lediplomázni tehát valóban okos, sportoló, magas helyes és olyan jó pasi, hogyha egy percre félrenézek, fürtökben csüngenek rajta a nők. szerinted ki a jó büdös francot érdekel hogy van-e kocsija???? egyébként nincs, még csak jogsija sincs. csak azért írtam le hogy a kocsi megléte annyira nem mérvadó egy értelmes lány számára mint mondjuk a lábméret. az a nő akit ez érdekel, jobb is ha nincs veled.
2009. okt. 10. 14:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

15-18 evesen SAJAT autoja??? azon lepodnek meg ha lenne!!! (akkor meg jo esellyel vmi gazdag elkenyeztetett hulyegyerek es csak az autojarol beszel h felvagjon vele)

20-30 kozott mar lehet h szamit egy kicsit, de akkor is inkabb kenyelmi okokbol. marmint nem furikaztatni akarom magam csak jo ha este nem kell gyalog hazakutyagolni ha mar nincs busz, illetve a fo ok: konnyen, barmikor barhova el lehet ugrani kirandulni. en szeretem ah etvegeket mashol tolteni ha lehetoseg van ra, igy az auto egy fontos kellek. de semmikepp sem mervado, foleg nem ilyen fiatalon.

mindezt irta egy 21 eves lany aki orul ha nehanapjan elveheti a csaladi autot. ami a baratomat illeti. amikor 19 volt az apja nekiadta a tobb mint 20 eves oltcitjat. jo volt, vicces volt, jokat zotykolodtunk vele. neha tobbet toltuk mint amennyit benne ultunk :)

2009. okt. 10. 14:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyáltalán nem fontos( legalábbis nekem)

akinek meg ez számít, az nem is szereti a pasit.

16/L

2009. okt. 10. 14:59
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon nem olyan lányok vannak akinek ez számítana, ezt már megfigyeltem, de ha kimész a nagyvilágba akkor találsz nem egyet akinél ez (sajnos) fontos. 17F
2009. okt. 10. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!