Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 éves lányok! Tényleg olyan fontos, hogy a barátotoknak autója legyen?
Lehet,hogy azt fogod mondani, hogy számító liba vagyok, de nekem azért sokat nyom a latba, mármint nem azt mondom h olyannal nem is kezdek akinek nincs legalább merci-je, de azért jó ha van valami:)
sok ismerősöm (fiú) is mondja h egy fiúnak azért lényeg hogy legyen autója...meg lehet vele mozdulni... 17/L
Egyátalán nem fontos az auto ha szereti valaki.
Ez ugy hangzik mintha fuvaroztatni akaná magát minthogy összejönni a pasival.
Nem az a lényeg kinek mije van hanem hogy ki hogy szereti a másikat.
15-18 evesen SAJAT autoja??? azon lepodnek meg ha lenne!!! (akkor meg jo esellyel vmi gazdag elkenyeztetett hulyegyerek es csak az autojarol beszel h felvagjon vele)
20-30 kozott mar lehet h szamit egy kicsit, de akkor is inkabb kenyelmi okokbol. marmint nem furikaztatni akarom magam csak jo ha este nem kell gyalog hazakutyagolni ha mar nincs busz, illetve a fo ok: konnyen, barmikor barhova el lehet ugrani kirandulni. en szeretem ah etvegeket mashol tolteni ha lehetoseg van ra, igy az auto egy fontos kellek. de semmikepp sem mervado, foleg nem ilyen fiatalon.
mindezt irta egy 21 eves lany aki orul ha nehanapjan elveheti a csaladi autot. ami a baratomat illeti. amikor 19 volt az apja nekiadta a tobb mint 20 eves oltcitjat. jo volt, vicces volt, jokat zotykolodtunk vele. neha tobbet toltuk mint amennyit benne ultunk :)
Nem egyáltalán nem fontos( legalábbis nekem)
akinek meg ez számít, az nem is szereti a pasit.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!