Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vesz rá valakit arra, hogy ok nélkül, folyton ellenőrizze a párja telefonját/e-mailjeit?
Nem arról van szó,amikor félreérthetetlen jelek utalnak a megcsalásra és "nah,akkor lebuktatom", hanem amikor valaki rendszeresen átböngészi párja üzeneteit mig az alszik,vagy zuhanyzik.
Nem itélem el az ilyen embereket,csupán kiváncsiságból kérdeztem.
Bocsánat, hogy utólagosan válaszolok egy hat évvel ezelőtti kérdésre, de röhögnöm kell ezen az egészen. Viszont ez("hát az én telómat csak egyszer ellenőrizné bárki is"). Kicsikém! Utólag: Mi lesz? Vége lesz a világnak? Most nagyon besz**rtak az emberek. Viszont ha esetleg a rendőr kéri, hogy had ellenőrizze, hát azzal nem érdemes ellenkezni, vagy packázni, mert akkor úgyis te húzod a rövidebbet. Na mindegy én biztos megtenném, ha gyanúsat látnék benne, s nem érdekel sem tulajdon, sem magánszféra.
Kérdező:! Miért voltál erre anno kiváncsi?
*F*.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!