Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? (lennt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? (lennt bővebben). Teljesen össze vagyok zavarodva

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, a nyár végén megismerkedtem a Balatonnál egy sráccal. Egy este együtt buliztunk az ő barátaival és az én barátaimmal közösen. Flörtölgettünk, egy-két csók is elcsattant. Aztán amikor hazajöttünk, jött az iwiw, és a felismerés, hogy barátnője, élettársa, felesége (nem tudom melyik a helyes) és kislánya van. Ő erről egy szót sem ejtett sem akkor sem azóta sem, én pedig nem kérdeztem rá. Azóta is szinte naponta sms-eket küld, hogy találkozzunk látni szeretne, menjek hozzá Pestre bulizni. Teljesen össze vagyok zavarodva, hogy mit akarhat tőlem..ha csak egy éjszakára kellenék/kellettem volna, akkor minek írogat nap mint nap mikor 150 km van közöttünk. Azóta nem találkoztunk élőben, nem akarok így, hogy bizonytalan minden, csak sms-ek vannak, viszont nem hiszem, hogy nekem kellene ezt a témát felhozni, azt sem tudom, hogy hogyan kérdezhetnék erre a dolgora rá, gondolhatná, hogy tudom mikor kinnt vannak iwiwen is a közös képeik. Én nem akarok egy családot sem tönkre tenni. Mit akar tőlem ha családja van? Ti mit gondoltok? Kérlek segítsetek!
2009. okt. 10. 13:02
 1/7 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Csak szexre kellesz neki! Miért írogat? Azért mert még nem kapott meg és szeretőnek akar tartani. Ha belemész akkor úgy fog kinézni a jövőd vele, hogy amikor kedve szottyan akkor meginvitál magához egy kis kufircra. A kapcsolatod ennyiből áll majd vele.

22/F

2009. okt. 10. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóval teljesen egyet értek.Hagyd a francba.
2009. okt. 10. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Keress magadnak mást, független, korban hozzád illő srácot, akivel nemcsak titokban tudsz találkozni bujkálva mások elől. Nem beszélve a lelkiismeretedről... Úgyis vége lesz, az ilyen férfiak csak izgalmat akarnak az életükbe, elhagyni a családjukat nem fogják, hacsak ki nem derül a dolog. Ne Te legyél az, aki majd a bűnbak lesz egy elrontott kapcsolatban. Felesége van és gyereke... Hányok az ilyen "családapáktól".
2009. okt. 11. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy ne írogasson és felejtsd el, mert tuti, hogy csak le akar feküdni Veled.

23/n

2009. okt. 12. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek teljesen nem értem hogy min vagy összezavarodva mikor leírod hogy családja van.

Csók volt...írogat neked...kapcsolatról nem lehet annyira szó köztetek mer 150km van köztetek...

Egyértelmű hogy mire kellesz neki vagy én látom rosszul a dolgokat?

Jakomo 25f

2009. okt. 12. 21:28
 6/7 anonim válasza:

Drága...., ez elég egyértelmű, hogy mit akar.Egy férfinak egy kis szórakozáshoz nem a napi sms és a 150km ami gondot okozhatna, szóval ezen ne is agyalj!

Én 2évvel ezelőtt voltam Törökországban nyaralni egy barátnőmmel és ott megismerkedtem egy nagyon helyes török sráccal,igaz nálunk sem történ több egy-két csóknál, de még azóta is írogat sms-ket(email-eket), pedig neki nem a 150km-es 30ft-os sms díjakat kell kifizetnie, és én még most is csak úgy gondolom, hogy még mindig csak egy kufircra számol......

2009. okt. 12. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolj a párjára, és hagyd a francba.
2009. okt. 13. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!