Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsésnek mondható az vagy nem, hogy kimaradtam a csajozásból?
Szerintem nagyon megbánnád,ha elkezdenél csajozni.
Szerencsés vagy :)
nekem a tököm tele van a csajozással, barátnőt akarok már xd (aki nem dob ki hamar)
f19
az én férjem is hasonló cipőben jár. én voltam az első nő akivel lefeküdt, és már házasok vagyunk. szóval a csajozás, barátnőzés, szakítások, randizások, neki is kimaradtak.
ő azt mondta nekem , hogy szerencsésnek érzi magát, és örül, hogy csak velem lesz élete végéig, mert szeret, és egyébként sem volt az a minden nőt meg*ug fajta. Az igazira várt:) Nem is akarta akárkivel elveszíteni a szüzességét.
Szerintem megvan az oka annak, hogy kikötöttél egy lány mellett, és ne akard eldobni 1-2 esetleges kósza numera miatt, csak mert félsz hogy lemaradsz valamiről.
Mások évekig keresik az igazi társukat, de nem találják meg, vagy, ha igen , rámegy a fiatalságuk, mire meg tudnak állapodni egy hozzájuk illő ember mellett.
Én is jobban örülnék ha elsőre a férjemet ismerem meg 19 évesen, és nem kellett volna 5 évig kínlódnom a pocsék randikkal, és fájdalmas szakításokkal, mire végre rátalálok 24 éves koromban.
27/N
Nehéz kérdés, mert a kalandozásnak megvan a maga izgalma, élvezete. Ugyanakkor végső soron a csajozás végcélja, hogy a sok közül megtaláljuk az igazit. A leírásod alapján neked ez nagyon gyorsan sikerült, tehát gyorsan célt értél. Összességében szerencsés vagy, szerintem szarul járnál ha most kezdenél el csajozni, mikor már megvan az igazi.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!