Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti tennétek valamit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti tennétek valamit ha valaki nagyon feltűnően, meredten bámulná a barátnőtöket?

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nem tenne semmit csak nézné akkor csak visszabámulnék rá jelezve hogy a nő az enyém és hiába lesi
2013. jún. 12. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi vagyok:)

Az én barátom csak megölel és annyit fűz hozzá,hogy nekik csak ennyi jut:D

2013. jún. 12. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
az első válaszolót kiegészíteném azzal h odamondanám neki hogy soha nem kaphatod meg xD
2013. jún. 12. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Megcsókolnám.

Ebből le fog esni neki.

2013. jún. 12. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hidd azt :)
2013. jún. 13. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Barátom ilyenkor mindig szorosabban fog, ő is meredten visszanéz, és lelki állapottól függően vagy a primitívebb "Mi a f.szt bámulsz?" vagy a kultúráltabb "Mi tetszik? A barátnőm? Hát képzeld, nekem is" változatok egyikét választja. :D
2013. jún. 13. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Baratnom, a pasija meg en setaltunk az utcan. En csak osszefutottam veluk. Ok epp egy buliba tartottak igy baratnom szepen kicsipte magat. Szep nagy mellei vanak baratnomnek a a pici torekeny termetehez es jol kitette oket aznap este.. egy srac bele bamult a melleibe a pasija meg megallt jol megmarkolta az egyik mellet elkezdett rohogni es kozolte a sraccal , hogy jok mi? Nekem nagyon tetszenek . Es mentunk tovabb :D
2013. jún. 16. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!