Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 26 éves pasi összejön egy 18 éves lánnyal kapcsolat szinten annak van jövője?
miért ne lehetne, bízni kell a másikban, és nem kell okot adni féltékenységre, van egy csomó ismerősöm, aki között majdnem tíz év van, és nagyon boldog családban élnek már!
nem a kor a lényeg, szeretni kell a másikat, igaz ez két oldali dolog, kérdezd meg tőlle, h. neki mik a szándékai veledz, mert ha csak a sze miatt kellesz neki, lehet h. zöld utat kéne neki adnod, mert jobbal is találkozhatsz! vagyis meg sem kell kérdezned, látszik az rajta, h. a szexre megy-e vagy sem!
nagyon szurkolok nektek!
puszi....*_*
szia!
Én 19 éves vagyok, a párom 30 éves.Az első olyan ember akivel nagyon boldog vagyok.Tudom hogy nem csal meg, pedig lehetősége lenne rá.eleinte nagyon féltem hogy ki fog használni, nemis akar tőlem igazából semmit.De nagyon kellemesen csalódtam.Mára már bebizonyította csak idő kellett hozzá!
Szerintem ha szeret, akkor igenis van jövője a kapcsolatotoknak,ugyhogy ne add fel?
Ám mit takar az hogy munkája során sok nővel találkozik?
Most te tulajdon képpen mi miatt is görcsölsz itt össze-vissza?! Ha az a kérdés hogy nőkkel van körülvéve, és lehetséges e hogy félrelép, hát az majd utólag kiderül, meg is kell tudni tartani egy pasit, kismókus, ez már onnantól a csaj dolga, de lazán működhet mert elég érett hozzá.
Ha meg most azon parázol h jesszus micsoda korkülönbség, akkor meg vitatkozz a tükörrel, mert az valszeg megértőbb lesz mint a nagytöbbség itt, ugyanis semmi extra nincs benne h ilyen idős az egyik annyi a másik, nincs a homlokára írva senkinek, ha meg téged zavar akkor meg keresgélj az ovisok között. Én pl eszem ágában sincs 25 éves fejjel a korombeli csajok közt nézelődni, mert nem hiányzik a kiégett, magát elengedett sokat csalódott népség akinek már csak szimplán kéne valaki aki tartja benne a lelket. Mivel aki ennyi idősen nem találta meg az igazit az már csak ilyen. Én meg nem vagyok szeretetszolgálat h valakit a sz@r helyzetéért szeressek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!