Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok sírni?

Figyelt kérdés
1 évet töltöttünk együtt, és szerelmes voltam ez szinte biztos, de most mégis elhagyott, és nem tudok sírni, sokat veszekedtünk már. Miért nem jön egy könnycsepp sem? Hiába gondolok a fájdalmakra semmi, és szinte már ez borít ki.
2013. jún. 12. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Azért sírsz majdnem, mert nem tudsz sírni?

Mert már a végén gondolom nem szeretted annyira, és ha még így nem is érzed azt, de lehet pár hónapon belül te szakítottál volna már.

2013. jún. 12. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Idő kell hozzá...

Én hetekig nem bírtam sírni,hiába próbáltam nem jöttek a könnyek pedig segített volna,aztán egyszerre csak elkezdtem sírni,az ilyet nem lehet erőltetni.

2013. jún. 12. 17:04
 3/9 anonim ***** válasza:
örülj neki:) én minden apróságon sírok:/ az sem jó:)
2013. jún. 12. 17:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Én abszolút haragszom rá, és igazából azért merem ezt ilyen nagyképű módon, hogy kijelenteni, hogy nem én voltam ebben az érthetetlen, mert így is van, nem részletezném a szakításunk okát. És igen ez előbb utóbb nálam is betelt volna, így még némileg örülök is, a vicc az, hogy már 2x szakított velem, hasonló dolog miatt, és nem telt el egy hét verte a lakásom ajtaját, hogy nem így gondolja ő sem ezt, és nekem van igazam, lehet ezért nem sírok, mert tudom, hogy kár a könnycsepp?
2013. jún. 12. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy mert még nem fogtad fel... az ember megkönnyebbül a sírástól, de van mikor annyira fáj, hogy nem tudsz ettől az érzéstől szabadulni. Ha engem valami nagy trauma ér, nem tudok sírni. Emésztem magam napokig, hetekig, és utána. Idővel feldolgozza az ember.
2013. jún. 12. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Hasonló emberek vagyunk te meg én. A válasz nagyon egyszerű. Konkrétan a lelked mélyén még nem fogtad fel vagy nem tudtad feldolgozni a dolgot. Én sem szoktam sírni se temetésen se sehol, nem azért mert ez akkora férfi macsós dolog hanem mert nem megy. Szerencsére a szerelemben szerencsés vagyok, de ettől még millió baj van. Amit tudni kell elviselni. Néha egy vagy két évente egyszer kiborulok. Ilyenkor elvonulok szétzúzok valamit kidombolom magam hogy lenyugodjak. Ha neked van kivel próbálj meg beszélgetni. Másokon észre vettem hogyha egy kicsit isznak akkor előjön az érzelgősebb énjük és megnyílnak.
2013. jún. 12. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szervezetet már megszokta az általa okozott fájdalmat és nincs szüksége sírásra:)
2013. jún. 12. 19:01
 8/9 anonim válasza:

Én se tudtam sírni, pedig őt szerettem a legjobban. Még mindig szeretem. Egy évig voltunk együtt. Érlelődött már a szakítás az utolsó hónapokban. Várható volt. Gondolom te is a korábbi szakítások után reálisabban láttad a kapcsolatotokat, és nem baszott földhöz, hogy vége lett.

Én sem sírtam, mikor vége lett, pedig Adele-someone like you-t nyomattam éjjel nappal. Sőt rászoktam a mélydepressziós Lana Del Rey-re is... AZtán egy nap suliban valami megváltozott. Ültem az órán, és sok hisztis nap után, csak csendben magam elé bámultam, és akkor elkezdtem sírni. Talán azért, mert csend volt, és magamba tudtam fordulni. Nagyon sokat sírtam utána... Meg ittam. És mikor ittam, akkor sírtam. Mikor sírtam, akkor ittam. Az élet amúgy szép :D

19/L

Ja amúgy én most vagyok úgy hogy jelentéktelenebb pasik az életemből kapcsolat szinten nem tudnak kizökkenteni. Kicsit ijesztő, mert két éve én voltam az egyik legnagyobb szerelmes, most meg, mint egy jégkirálynő úgy hagyok ott bárkit, és ha engem hagynak ott, akkor se zuhanok különösebben a mélybe. AZ idő, és az emberek változtattak meg.

2013. jún. 13. 02:05
 9/9 anonim válasza:
Ha mindenképpen kiszeretnéd adni magadból a fájdalmat, és sírni egy nagyot, akkor írj rám! A sírás lehet, hogy könnyít majd rajtad. És lehet, hogy azért nem tudsz sírni, mert még nem jutott el a tudatodig, hogy mi is történt, vagy nem érint meg annyira a dolog, és tudod, hogy ezért nem éri meg sírni! De ha mindenképpen szeretnél sírással enyhíteni a fájdalmadon, akkor írj! :)
2013. jún. 26. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!