Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok sírni?
Azért sírsz majdnem, mert nem tudsz sírni?
Mert már a végén gondolom nem szeretted annyira, és ha még így nem is érzed azt, de lehet pár hónapon belül te szakítottál volna már.
Idő kell hozzá...
Én hetekig nem bírtam sírni,hiába próbáltam nem jöttek a könnyek pedig segített volna,aztán egyszerre csak elkezdtem sírni,az ilyet nem lehet erőltetni.
Én se tudtam sírni, pedig őt szerettem a legjobban. Még mindig szeretem. Egy évig voltunk együtt. Érlelődött már a szakítás az utolsó hónapokban. Várható volt. Gondolom te is a korábbi szakítások után reálisabban láttad a kapcsolatotokat, és nem baszott földhöz, hogy vége lett.
Én sem sírtam, mikor vége lett, pedig Adele-someone like you-t nyomattam éjjel nappal. Sőt rászoktam a mélydepressziós Lana Del Rey-re is... AZtán egy nap suliban valami megváltozott. Ültem az órán, és sok hisztis nap után, csak csendben magam elé bámultam, és akkor elkezdtem sírni. Talán azért, mert csend volt, és magamba tudtam fordulni. Nagyon sokat sírtam utána... Meg ittam. És mikor ittam, akkor sírtam. Mikor sírtam, akkor ittam. Az élet amúgy szép :D
19/L
Ja amúgy én most vagyok úgy hogy jelentéktelenebb pasik az életemből kapcsolat szinten nem tudnak kizökkenteni. Kicsit ijesztő, mert két éve én voltam az egyik legnagyobb szerelmes, most meg, mint egy jégkirálynő úgy hagyok ott bárkit, és ha engem hagynak ott, akkor se zuhanok különösebben a mélybe. AZ idő, és az emberek változtattak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!