Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem. Mitévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
van egy fiú az iskolában... 2 évfolyammal felettem jár( 12.es) 1 éve tetszik és minden nap látom... Már ha meglátom elvörösödök és kiver a víz... Annyira jól néz ki... És nagyon jó fej =) ugyanolyan zenét szeretünk... Ruhákban is hasonló a stílusunk... De nem tudok mitcsinálni... Kezdeményezni nem merek, hozzászólni se... De azt sem tudom hogy van e barátnője... Mit csináljak? :( nemtudom kiverni a fejemből...
2009. okt. 9. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
:D ismerős,ekkora koromba énis igy rajongtam 1-2 srác iránt...és hát az a tapasztalatom,h idővel kimegy a fejedből,hidd el.nem az ijen suli macsója az ideális barátjelölt hidd el,az h jól néz ki,jól öltözködik,jó fej,még nem bizonyít semmit...meg hát sztem ha eddig nem közeledett feléd..ne haragudj de tuti nem jössz be neki akkor.
2009. okt. 9. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:
kicsit sokszor írtam azt h hidd el XDD
2009. okt. 9. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
házinyúlra nem szabad vadászni, vagy te akarsz lenni a suliban a téma központja? (nekem is megvolt , neki is ... lol közös maca) az iesmivell jobb ha vigyázol :)
2009. okt. 9. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:

sztem az utolsó hozzászólás hülyeség!

a mi sulinkban jóformán mindenkinek olyan a párja,aki oszt társa,vagy iskola társa,és igen előfordul h haveroknak ugyanaz a csaj kellett,v hogy megint sulitárssal jön össze valaki egy szakítás után,de hát ilyen a mai világ,ez sztem nem kizáró ok...

2009. okt. 10. 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd el neki.
2009. okt. 24. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!