Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire veszitek komolyan a kapcsolataitokat és miért?
Főleg a fiatalabbak, 10-en, 20-on évesek véleménye érdekelne, idősebb korban nyilván már komolyan veszi az ember, ha megtalálta a társát.
A komolyság alatt nem azt értem, hogy nem csaljuk meg a másikat meg hasonlók, ez alapvető, inkább olyan szempontból érdekelne, hogy alapvetően ki hogy áll hozzá.
Tehát például néhány hónap után is már úgy érzed, hogy ő életed párja; vagy tegyük fel van két 20 éves, már akár évek óta együtt, a kapcsolat láthatóan nem jó, nem illenek össze igazán, de kitartanak egymás mellett, mert a problémákat meg kell oldani, nem szabad feladni stb... akik így gondolják, azok miért? Ilyen fiatalon, mikor valószínűleg jönne olyan ember, akivel tényleg összeillenének, csak az emlékek miatt mégse szakítanak.
Vagy a másik véglet, akiknek mindegy, hogy kivel vannak, csak legyen valaki, nem várnak a jóra, csak ha összejön valami, akkor benne vannak egyből, vagy csak repkednek egyik kapcsolatból a másikba...stb
Ilyesmikre gondolok. :)
Ti hogy látjátok ezt a témát? Hogy álltok a kapcsolataitokhoz?
Nem derült ki a kérdésből, hogy te mit tartasz komolynak. Van, aki szerint az a komoly, aki megpróbálja megoldani a problémákat és szenved, van, aki szerint meg inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.
Szerintem komolyan vettem az eddigi kapcsolataimat, de egy bizonyos határ után nem hiszem, hogy rendbe lehet hozni a dolgokat (megcsal, megüt - hogy csak nagyobb eseteket említsek).
Az meg, hogy el tudom-e vele képzelni az életemet... eddig azoktól kaptam a legnagyobb pofonokat, akikről az első pillanattól el tudtam képzelni. Most akkor ez jó vagy rossz? Nem gondolom, hogy ennyire fekete-fehér a dolog.
Anas penelope:
Nem gondolom egyik féle hozzáállást se jónak vagy rossznak, meg nem is bírálni akarom az embereket, csak érdekel, hogy ki hogy látja ezeket.
Mostanában sokat gondolkoztam ezen, többféle szemszögből is, aztán gondoltam meghallgatok még pár véleményt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!