Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély erre?
Sziasztok!
A barátommal több, mint 7 hónapja vagyunk együtt. Minden nagyon jól ment köztünk. Imádom őt a mai napig, viszont 1 héttel ezelőtt közölte velem, hogy nem érzi azt az érzést, amit a kapcsolatunk elején érzett. Szünetet kért, mert próbálja végiggondolni, hogy mi lehetne a jó megoldás. Azt mondta, hogy szeret, de előttem már több, mint 4 éve nem volt senkije, így hozzászokott a magányhoz, az egyedülléthez. Nem tudom, hogy mit csináljak. Teljesen össze vagyok törve. Mivel még nem feküdtünk le egymással, lehet, hogy ez is egy "ok", mert lehet, h ez miatt is nem kötődik hozzám már így. Ez valamiben befolyásolhatja? Vagy ez miatt nem éri meg vele lefeküdnöm? Nem mintha nem szeretném, de lehet, hogy fellendítené a kapcsolatot. Vagy rosszul gondolom?
Szerintetek van még esély erre a kapcsolatra? Mit tanácsoltok? Légyszi rendes válaszokat írjatok.
Nagyon magam alatt vagyok. Köszönöm előre is.
Azért ne feküdj le vele, hogy hátha ettől veled marad.
Aki menni akar, menjen. Ha magától visszajön, tényleg a tied lesz, ha nem, keress olyat, aki tényleg szeret!
Szerintem csak próbálja kihúzni magát a felelősség alól. Az, amit pedig mondott, hogy már nem érez ugyanúgy, mint az elején, azt jelenti, hogy már nem szeret. Eltűnt a rózsaszín köd, már nem szerelmes beléd. Egy kapcsolatban vannak nehézségek, de a tiétek még nem szilárdult még meg annyira, ahogy olvastam. Szerintem ez már a vég.
Nagyon sajnálom... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!