Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az olyan fiúk akinek van humorérzéke?
Figyelt kérdés
Onnan jött ez a kérdés ,hogy mondták 1 páran hogy ha azt akarom hgy egyszer legyen barátnőm akkor,ezt a hülyülős témát tegyem félre..2013. jún. 11. 10:13
2/7 anonim válasza:
Bár a humorérzék és hülyülés között azért van egy árnyalatnyi különbség...
3/7 anonim válasza:
A humorérzék bejön nekik, de a kérdésed alapján te infantilis vagy, nem vicces. Persze azért ne akarj megváltozni, mert pár csaj azt mondta, nekik nem jön be. Ne nekik akarj tetszeni.
4/7 A kérdező kommentje:
Életben azért meg tudok nevettetni (dumámmal) inkább :))
16/F
2013. jún. 11. 10:24
5/7 anonim válasza:
szerintem az jó :) mert ha jön a kínos csend akkor benyomsz egy poént és kész :D
6/7 anonim válasza:
humorérzékem nekem is van. Magyarul feldob Laár András, Karinthy, és Mr. Bean. :D De nem hinném, hogy ezért fognak rám pörögni a lányok :)) Ez inkább a humor lesz, amire gondolsz. Én elég ironikus, humoros vagyok, ami tetszik is általában a lányoknak, de ez valahol azért szomorú.
7/7 anonim válasza:
Naná, hogy bejön! De ugyanolyan fontos a komolyság is. S a legfontosabb ezek egyensúlya, tudni kell, mikor mit kíván a helyzet. Egy komoly dolgot nem szabad elviccelni, de nem szabad túl komolyan venni az élcelődést sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!