Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek a széles csípőjü csajok?
Figyelt kérdés
162 magas,56kg,mellméret75,derék65,csípő96
Párom mindig arra ösztönöz hogy tornázzak.Tudom ezzel csak jót akar nekem.Azért kíváncsi vagyok mások véleményére is mert már 2 és fél hete elkezdem tornázni,esetleg ha valaki tud mondani gyakorlatokat csípő és fenék tájékra azt is megköszönném.
2013. ápr. 14. 11:05
1/3 anonim válasza:
Nekem is szeles a csipom de en imadom:)
Szerintem az a szep ha egy nonek szeles formas csipoje van.Nekem ha pasi lennek biztos tetszene:))
2/3 anonim válasza:
Nehogy elkezdj tornazni szerintem te igy vagy tokeletes a baratnom is 165 cm es 60 kilo de nagyon szep alakja van :) 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!