Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít már soknak?
rájöttem, h mindig én szervezem meg a találkozókat a barátommal, és kérdezem h mikor lesz, mert szeretek tervezni előre. És akkor mindig megállapodunk heti 2-3 napon találkozunk suli meló mellett. Most úgy döntöttem nem nyaggatom megnézem h mikor kérdez rá h mikor találkozunk magától. De kicsit megijedtem a gondolattól h lehet h kb egy hétig nem is lesz "kíváncsi rám" ami nagyon rosszul esne.
Minden nap beszélünk amúgy és szinte mindig ő keres. Szombaton nála aludtam szóval vasárnap reggel találkoztunk utoljára. Szerintetek ha vki tényleg szeret vkit hány nap az elfogadható h ne kérdezze h mikor láthatja?
tudom h buta kérdés de válaszoljatok
"De kicsit megijedtem a gondolattól h lehet h kb egy hétig nem is lesz "kíváncsi rám" ami nagyon rosszul esne."
Inkább essen rosszul de legalább rájössz hogy valóban fontos vagy neki vagy nem. Én így gondolkodnék.
És ha nem keresne akkor mondjuk egy hét után én keresném hogy választás elé állítsam: mondja meg őszintén fontos vagyok e neki egyáltalán, mert ha ez így megy tovább akkor inkább szakítsunk mert ezzel csak egymás idejét raboljuk miközben élhetnék boldogan olyasvalakivel is aki nem tűnik el csak úgy egy hétre valahányszor kedve szottyan rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!