Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi számít már soknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi számít már soknak?

Figyelt kérdés

rájöttem, h mindig én szervezem meg a találkozókat a barátommal, és kérdezem h mikor lesz, mert szeretek tervezni előre. És akkor mindig megállapodunk heti 2-3 napon találkozunk suli meló mellett. Most úgy döntöttem nem nyaggatom megnézem h mikor kérdez rá h mikor találkozunk magától. De kicsit megijedtem a gondolattól h lehet h kb egy hétig nem is lesz "kíváncsi rám" ami nagyon rosszul esne.

Minden nap beszélünk amúgy és szinte mindig ő keres. Szombaton nála aludtam szóval vasárnap reggel találkoztunk utoljára. Szerintetek ha vki tényleg szeret vkit hány nap az elfogadható h ne kérdezze h mikor láthatja?

tudom h buta kérdés de válaszoljatok

2013. jún. 11. 00:44
 1/6 anonim ***** válasza:

"De kicsit megijedtem a gondolattól h lehet h kb egy hétig nem is lesz "kíváncsi rám" ami nagyon rosszul esne."

Inkább essen rosszul de legalább rájössz hogy valóban fontos vagy neki vagy nem. Én így gondolkodnék.

És ha nem keresne akkor mondjuk egy hét után én keresném hogy választás elé állítsam: mondja meg őszintén fontos vagyok e neki egyáltalán, mert ha ez így megy tovább akkor inkább szakítsunk mert ezzel csak egymás idejét raboljuk miközben élhetnék boldogan olyasvalakivel is aki nem tűnik el csak úgy egy hétre valahányszor kedve szottyan rá.

2013. jún. 11. 00:57
 2/6 A kérdező kommentje:
beszélni minden nap beszélünk és ő keres. az a baj h suli meg munka miatt hét közben kb csak együtt aludni van idő vagy előtte pár órát találkozni, de nekem az is nagyon sokat számít. De ő ha tanul meg vizsgára készül jobban zavarja ha vki ott van
2013. jún. 11. 00:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja hogy vizsgákra készül és telefonon azért szokott keresni ha tud. Akkor nehéz időszak lesz de szerintem hagyd hadd tanuljon, vizsgák után majd bepótolhatjátok.
2013. jún. 11. 01:02
 4/6 A kérdező kommentje:
minden este chatelünk. Sokszor órákig. Közben írja a házit pl. Ma pl arról beszéltünk h milyen munka való nekem mit kéne tanulnom (járok egyetemre de nem valószínű h ezen a területen akarok dolgozni) és ő is keresett nekem ötleteket.
2013. jún. 11. 01:04
 5/6 A kérdező kommentje:
én többet dolgozom ő többet tanul és ez kijön ott, h én ha végre hazaérek fáradtan akkor már csak összebújni lenne kedvem( nem élünk együtt) míg mikor ő otthon van akkor tanulnia kell és ez nyomasztja. De azért rosszul esne ha fel sem vetné napokig h mikor találkozunk legalább együtt alvás erejéig
2013. jún. 11. 01:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Az órákig való csetelés helyett találkozhatnátok is. És jól teszed, ne kérdezz rá, hogy mikor találkoztok, ha ő nem mondja magától, akkor úgysincs értelme az egésznek.
2013. jún. 11. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!