Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év kor különbség soknak számít?
szeressétek egymást
ti dolgotok ez
nem sok szerintem
segíts a csajszinak tanulni legyetek együtt bolondozzatok
nem mi szabjuk meg ha meg nem akartok szexelni nem szexeltek ez is a ti dolgotok
Szia.
Szerintem >>Nem<< sok.
____Viszont!_____
Ebben az időben pont nem javasolt az ilyen nagy időkor-eltérés... Ő épp serdül, neked pedig már önálló problémáid vannak, már több élettapasztalatod van. Még én a 14 évemmel se szeretnék nálam fiatalabbal, mert éretlen és nincs kedvem az idiótaságokhoz. :D
Nem gondolom, hogy 13 évesen egyáltalán párkapcsolaton lehet e gondolkodni. Egyébként sok. Ilyen korban sok. Minél idősebb vagy annál lényegtelenebb a korkülönbség, de ez ilyenkor meghatározó. Persze tanulhatsz is sokat belőle, de ugyanakkor el is ronthat.
Csak abba gondolj bele, hogy ő a fiú, ő az idősebb és ő az érzelmileg domináns. Hamar azon kapod magad, hogy egy 18 éves fiú életvitelét folytatod 13 évesen. Ha érettebbnek is érzed magad, csócsálgass fiatalabbakat, ha egyáltalán ennek van ideje. Nem tudom megmondom őszintén én 25 éves vagyok, amikor én voltam 13 mi fociztunk, a lányok meg...meg...fingom sincs mit csináltak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!