Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kapcsolatom és már 2 éve együtt lakunk.
Csak hétvégente látom mert messze dolgozik.
amióta suliba járok tetszik egy fiú..beszélgetünk is néha és olyan aranyos
A barátommal amugy megromlott a viszonyom mert nem törődik velem.
Lehetséges h beleszerettem a másik fiúba??
2009. okt. 9. 17:58
1/6 anonim 

válasza:

Ezt először is magaddal kell tisztáznod, de igen lehetséges h már ez a szerelem kihűlt és mást szeretsz, v csak pótlást keresel amiatt h ritkán találkoztok a barátoddal.
2/6 anonim 

válasza:

Ez a megromlott kapcsolat duma megcsalás előtt ez a legtipikusabb. Nem törődik veled mert dolgozik? A másik meg jóhogy ráér ha nem csinál semmit.
3/6 A kérdező kommentje:
épp ezaz hogy bnőm szerint azért vagyok ilyen mert a barátom már nem foglalkozik velem és fura h másnak is tetszek..jajj nem tudom mit csináljak
igazából nem tudom h neki bejövök e egyáltalán..
2. köszi a semmit
2009. okt. 9. 18:06
4/6 anonim válasza:
Te még suliba jársz ergó nem vagy túl hasznos tagja a közös háztartásotoknak anyagilag. a srác messze jár melózni gondolom azért, mert ott kapott olyan melót amivel kettőtöknek is eleget keres... nem az itt a kérdés hogy beleszerettél e.. azért hangoztatod hogy elhanyagol a pasid mert kényeztetésre vágysz.. erre kell a másik csávó.. a kérdést meg azér írtad mert arra számítassz hogy valaki azt mondja ne legyen bűntudatod hogy amíg a pasid melózik te másról fantáziálsz...
5/6 A kérdező kommentje:
Végiggondoltam mindent és rájöttem hogy nem jó ez így ..és egy buta gondolat volt..így 27 éves fejjel..elég szörnyűnek tűnik, olyan vagyok mint egy tinédzser, de az a kor már elmúlt.
Szóval ki se kellet volna írnom a kérdést!
2009. okt. 10. 16:37
6/6 A kérdező kommentje:
amúgy szüleimnél lakunk akik nem várják el h havonta 80000 et adjak és nekem is van saját keresetem..szóval utolsó ezt nem jól hiszed..
2009. okt. 10. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!