Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik többsége miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége miért csak a kedves, szerény kiscsajokért van oda?

Figyelt kérdés
Mások szerint szép vagyok, de elég temperamentumos, de mintha ettől elriadnának a pasik. Miért???
2009. okt. 9. 17:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Én szerény, halk szavú lány vagyok, de úgy vettem észre, hogy a pasiknak inkább a nagyszájú lányok jönnek be.
2009. okt. 9. 18:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor olvasd el az eddigi válaszokat.
2009. okt. 9. 18:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
akár milyen is vagy, tuti megtalálod azt aki úgy szeret ahogy vagy!
2009. okt. 9. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:
36%
engem határozottan idegesítenek az ilyen csöndes , uncsi lányok
2009. okt. 9. 18:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legtöbb tizenéves elég tapasztalatlan kapcsolati téren. Egyszerűen megijednek, hogy a kapcsolat nem két egyenrangú félről fog szólni, csak a domináns lányról. Légy megértő, nyitott és kedves. Lássák, hogy nem fogod elnyomni őket.
2009. okt. 9. 18:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész egy nagy hülyeség...Van,akinek a szerényebb csajok jönnek be,van,akinek a temperamentumosabbak,ez ízlés kérdése,ki mit szeret...Ez totál egyén függő,nem lehet általánosítani!Van,akinek pont Te jössz be,és van,akinek nem,mert más a stílusa.Ettől Te nem leszel kevesebb! :-) (Arra azért szerintem vigyázz,hogy ne ess át a ló túloldalára,mert az nagyon jó dolog,ha magbiztos vagy,de ha ez esetleg áthajlik nagyképűségbe,az már van,akinek taszítóan hat.Gondolom,érted,mire célzok! )
2009. okt. 9. 18:58
 17/20 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Én bírom a típusodat, mivel én kicsit visszafogottabb vagyok, azért nem olyan vészesen, de általában nem szoktam magamra külön felhívni a figyelmet, mivel a külsőm miatt így is kirívok kicsit a tömegből és már eleve megnéznek ha bemegyek valahova. Az ellentétek vonzzák egymást, ez általában igaz.

22/F

2009. okt. 9. 19:28
 18/20 anonim ***** válasza:

A hangsúlyosan nőies lányokat max. meghódítani, megtörni és birtokolni akarják egy ideig a férfiak - ez mindenkiben megfordul ("ú de megb.sznám a mocskos k.rváját"-effektus). Ám a komoly kapcsolatot keresők pont hogy a visszafogott lányokat keresik, hisz bennük esetleg több olyan érték van, ami a hosszabb távú, érettebb és prosperálóbb kapcsolat kialakításához elengedhetetlen. Ők nem az elsődleges nemi jellegekre helyezik a hangsúlyt, emiatt egy emberi társadalomban sokkal életképesebbek. (Ezzel nem szeretnék leírni senkit, csupán úgy gondolom, hogy a Jóisten néhol elvesz, máshol pedig kompenzál.)

A temperamentumos lányokkal meg az a baj, hogy szélsőségesen viselkednek: túl szeszélyesek, kevés bennük a belátás és a másik elfogadása. Szerintem emiatt ijednek meg Tőled.

2009. okt. 9. 20:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Győőőő, mégegyszer nem kellene nekem temperamentumos lány, mert uralkodni akar, utána meg ki van akadva, amikor megmutatom, hogy én is fel tudom emelni a hangom... A csendes visszafogott lányok sokkal jobban bejönnek.
2009. okt. 9. 22:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól még,hogy valaki temperamentumos csaj,lehet érzelmileg intelligens,és érett,sőt,mellé még szépség is párosulhat!Tehát,egyik sem zárja ki a másikat.Én ismerek nagyon szép,csinos,okos,és kedves lányokat,akik elég tűzről pattantak,viszont a párkapcsolatban is tudják,hogyan kell viselkedni!Viszont ismerek tahó,beképzelt kis p..ákat is ebből a típusból,szóval,nem lehet így általánosítani!Köztük is van,aki irányító fajta,és van,aki csak módjával próbálja formálni a kapcsolatot.Szerintem ez mindig az egyéni általános,és érzelmi intelligenciájától függ az illetőnek,na meg az érettségétől,hogy mennyire felnőtt!
2009. okt. 10. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!