Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnét tudom biztosan hogy a barátnőm megcsal e?

igen ezt lehet érezni no meg a reakciók...mielőtt összejöttem volna az exemmel bár elmondott mindent hogy előttem kavart egy sráccal de utólag derült ki hogy van egy 7 éves kapcsolata szóval volt barátnője is. Utána sosem tudtam megbízni benne (írogatott a srác neki fb-on "menjünk ki fagyizni munkaidőben" és ő válaszolt is) mert aki lefekszik azzal "biológiai szükségből" azzal akinek van valakije annak sosem lesz normális kiegyensúlyozott kapcsolata mert talán őt sem érdekli ha megcsaljál pl.
Ja, és a dolog pikantériája hogy utánam lefeküdt azzal a sráccal megint és amióta szakítottunk van egy "komoly" kapcsolata képzelem mennyire komoly lehet...az ilyen emberek tartanak maguk mellett valakit mert nem tudnak egyedül maradni ugyanakkor meg kalandra is vágyik. Kérdezem én? Akkor minek ver át bánt meg embereket ha még nem érett meg egy komoly kapcsolatra bár már 29 éves??
Lehet megalázták korábban amit nem tud feldolgozni na meg az sem véletlen hogy pánikbeteg lett állítólag azárt mert megcsalta első nagy szerelmét egy nála 12 évvel idősebb faszival amikor 19 éves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!