Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnét tudom biztosan hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét tudom biztosan hogy a barátnőm megcsal e?

Figyelt kérdés
Honnan tudhatom hogy megcsal e? Árulkodó jelek vannak. Nem akar túl sok időt tölteni velem, nem zavarja ha megbánt, és csomó apró kis jel arulkodik arról hogy valamiben sántikál.. Van valakinek valami ötlete?
2009. okt. 9. 17:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
kérdezz rá van e valakije. és figyeld a reakciót..
2009. okt. 9. 17:10
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
az elsőnek igaza van, kérdezz rá ha hazudik, azt meg úgyis észreveszed. (pl ha nem keresi a tekinteted, a kezével játszik,ha nyel egy nagyot a válasz elött (komolyan!! tanultam testbeszéd elemzést) ) ha elvörösödik vagy a fülét piszkálja esteleg a hajával játszik. De ezek a "tünetek" minden embernél másban nyilvánulnak meg.
2009. okt. 9. 17:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha fiú lennék én dobnám a csajt. Hogyhogy ne érdekli ha megbánt? Ha szeretne veled akarna lenni. Nekem ez új.
2009. okt. 9. 17:17
 4/14 anonim ***** válasza:
A második válaszadóhoz fűzném hozzá, hogy én a hajamat egyfolytában piszkálom. Ha unatkozom, ha leköt valami, vagy csak simán játszom vele. Például nálam ez nem jelentene semmit. Szóval ha a barátnőd is gyakran szokott játszani a hajával, akkor azt ne vedd jelnek, amúgy a többi reakcióval egyetértek.
2009. okt. 9. 17:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem veszi fel a telefonját, amikor nincs veled, de tudod, hogy a suliban sincs már...
2009. okt. 9. 17:22
 6/14 A kérdező kommentje:
A dolog talán bonyolultabb mint ahogy elsőre leírtam... az van hogy kb egy éve vagyunk eggyüt és azthiszem talán kezdi unni vagy valami. Plusszba talált egy félreérthető cuccot a gépemen ami beszélgetés egy kiscsajjal akinek kedveskedtem picit hogy figyeljen rám és így el tudjam valakivel beszélgetni a dolgaimat... Ő ezt felfogta úgy hogy flörtölök... elmondtam neki mi volt de szerintem nem hisz nekem, és szinte biztosra veszem hogy vissza akar vágni... régen minden képes volt 2óra eggyüttlétért ötvenkilómétert vonatozni mostmeg nem akar jönni hétvégére sem... régen annyira sajnálta ha megbántott hogy sírt mostmeg szikrálya sincs ennek... leráz hogy megy aludni 3 órával később még ott ül a gépe előtt... Én megtennék akármit hogy mentsem ezt a dolgot de rályövök hogy hülyének néz vérengzést rendezek.
2009. okt. 9. 17:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nalunk is volt hasonló. miért kellett neked azzal a kiscsajjal beszélgetned, ha van vkid????
2009. okt. 9. 17:40
 8/14 A kérdező kommentje:
Mert a páromat nem igazán érdekelte mi nyomaszt engem... nem figyelt rám.. még a kiscsajt se érdekelte volna a nyomorom ha nem bókolok neki.. ezért hitte a párom hogy flörtöltem vele
2009. okt. 9. 18:46
 9/14 anonim ***** válasza:
jaj, fiuk. ti meg a bókok. pont ezt csinalta az én baratom is. azt tom mondani neked, h én már annyira kiakadtam az ilyen hülyeségein, h aztan még annyira se törődtem vele. nem a megcsalas a megoldas.
2009. okt. 9. 18:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez már csak úgy lehet helyrehozni ha leülsz vele Őszintén beszélni. Mondd meg, hogy azért írtál a kis csajnak, mert nem figyelt rád. Ha ennyire szeretett meg fogja érteni. Remélem még fog is.
2009. okt. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!