Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy lány egy kapcsolatban 145-150 cm a fiú pedig 170?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 14:04
2/15 anonim 

válasza:

Ha jol egyeztek,kit érdekel h ki milyen magas.Ha látjak mások is h mijen jol ki jösztök akkor senki sem azt fogja nezni h hu ez milyen magas,ha nem azt h nezd milyen szep pár.szerintem:)
3/15 anonim 

válasza:

a kérdés cikibb
ha bírod a hajolgatást, semmi baj :)
4/15 anonim 

válasza:

Inkább a lány legyen alacsonyabb mint a fiú.Nálunk én 168cm (L) a párom 182cm (F) ez szerintem nem ciki.Mivel így magas sarkúba is jól mutatok együtt.
5/15 anonim 

válasza:

Dehogy ciki, miért lenne az! Hol van az megírva, hogy nem lehet 20 centinél nagyobb különbség! :)))
6/15 anonim 

válasza:

Szerintem ez pont jó arány. a 20 centi különbség teljesen jó
7/15 anonim 

válasza:

Igen mert a pasi pedofil és a lány az gyerek!
10/15 anonim 

válasza:

szerintem fordított esetben sokkal érdekesebb lenne a helyzet:))
ha a csaj alacsonyabb (mind1 mennyivel) az sose ciki;)
b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!