Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szeretne, akkor keresne, nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretne, akkor keresne, nem?

Figyelt kérdés

Csütörtökön nagyon összevesztem a párommal, lebuktattam valamivel, ami szakító-ok. Másnap kijött a sulim elé, elhajtottam. Akkor még sík ideg voltam.

Ma felhívtam, az apjánál van, ma este megy haza.

Miért nem keres, miért nem siet haza, hogy legalább felhívhasson??? ...

2013. jún. 9. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert amikor a legutóbb megpróbált veled beszélni akkor te elhúztál onnan.

Most azt várja, hogy te lépj.

2013. jún. 9. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Csütörtökön nagyon összevesztem a párommal, lebuktattam valamivel, ami szakító-ok. Másnap kijött a sulim elé, elhajtottam.

Ennyi

2013. jún. 9. 20:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Amit tett, nem olyan dolog, hogy 1 nap alatt túl lépjek rajta. Gondolni sem mertem rá, mert egész nap bőgtem volna
 4/9 A kérdező kommentje:
És akkor állítólag szeret így meg úgy, blablabla.. ja, látszik
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtuk, hogy bocsásd meg neki egy nap alatt. Hanem azt, hogy meg kellett volna beszélni. Mert tudod egy párkapcsolat erről is szól, még akkor is ha nem a legjobb valami.
2013. jún. 9. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Hallgattam kb 2 percig, de csak magyarázkodás volt, arra meg baromira nem voltam kíváncsi. Annyira ideges voltam, hogy hánynom kellett, hagy ne így kelljen megbeszélni egy buszmegállóban az eset után pár órával
2013. jún. 9. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Figyi, ha akkor ennyire eleged volt az egészből akkor nagyon egyszerű: HAGYD A PICS@BA!

Mit érdekel, hogy szeret-e vagy sem? Volt egy húzása és ez egy baromi nagy húzás volt akkor felejtsd el. Engem biz Isten nem érdeklen ezek után hogy szeret vagy nem.

2013. jún. 9. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=NCN8u2r3_vk

Beszéld meg vele:) De legyél kemény.

2013. jún. 9. 20:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Úgy megpaskolnám az arcát hogy foga nem lenne..
2013. jún. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!