Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok voltatok már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok voltatok már úgy, hogy nincs kapcsolatotok de van egy barát akivel időközönként szeretkeztek és a végén el is megy bennetek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok nincs partnerem de egy régi barátommal néha lefekszem. Nem rég fog.gátlót kezdtem szedni mert nem szeretjük a gumit és nem akarok teherbe esni.

2013. jún. 9. 14:54
1 2 3
 11/26 zoliba' ***** válasza:
87%
hopp ezt nem ide akartam. Mindegy,ha már bevédtelek,pontozd ezt is fel légyszi. :)
2013. jún. 15. 01:49
 12/26 A kérdező kommentje:
Felpontoztalak :)
2013. jún. 15. 02:00
 13/26 zoliba' ***** válasza:
köszi és további jó kefélést. Azért majd vmi kapcsolat után is nézhetnél.
2013. jún. 15. 02:19
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell a kérdezőt csesztetni?

Nem egyedül feküdt le nyilván. A másik fél semmivel sem jobb vagy rosszabb.

2013. jún. 15. 02:53
 15/26 anonim válasza:
93%

Isten nő vagy...

Nekem volt egy ilyen "barátnőm".

Sokkal jobb mint bármi más.

Nálunk nem volt előtte kapcsolat. Én éppen szakítottam egy lánnyal, ő meg az akkori pasijával. Sokáig csak barátkoztunk, de ő nem volt az esetem én meg nem sz övé, de jókat tudtunk beszélgetni, sok közös érdeklődési körünk volt.

De unalmas volt bulikból úgy haza jönni, hogy neki se volt senki akihez bújhatott és nekem se akivel bármit kezdjek.

Majd megbeszéltük, hogy miért ne lehetne 1-2 alkalom...

1 évig ment így, míg máshova nem költöztek, de ennél jobb időszak nem volt az életembe.

Bármit megbeszélhettem vele. Bármilyen nőről kikérhettem a véleményét. Sőt nem kevés tanácsot tippet-trükköt mondott el és mind be is vált.

Én meg szint úgy neki.

Sőt az ágyban is, mi a jó, mi nem, hogyan merre, mennyire, meddig, miként.

Egyetlen nő akivel úgy lehetett tabu nélkül bármit megbeszélni ahogy senkivel.

Ha nőre néztem, nem kellett álcázni. Ha teszett egy nő arra nem egyből k..vát mondott. (najó néha.. de abba volt igazság. :D)

És még sem voltam szerelmes, sem ő nem volt az. Viszont feltétlen bizalom, őszinteség, korrektség, és tisztelet.

Egy házasságban a legfontosabb őszinteségből nem lehet meg 100%ig, mert akkor nem lenne házasság.

Lásd a nejednek mikor mondhatod meg, hogy "rohadt jól néz ki az a nő, és hogy meg tudnám ..." Soha.. lehetsz őszinte? Nem. A nejed nem lehet a barátod. A legfontosabb emberrel nem beszélhetsz meg akármit, akkor magányos vagy.

Ha a barátod a partnered, akár sex közbe is beszélhetsz róla nincs sértődés.

Óriási tapasztalás.

Jól teszed, csak ami fontos. Hogy ne egyoldalú legyen.

És azért a korlátokat tartsátok be. Ne veled csalja a barátnőjét. Mert akkor nem partner, hanem ribi vagy. Ne légy szerelmes, és tudd miről szól a dolog.

Nem a szex a legfontosabb, de jó ha van.

2013. jún. 15. 03:25
 16/26 zoliba' ***** válasza:
73%
na ez korrekt volt. Vmi hasonlót éreztem,mikor végeztem az előző nőmmel és utána összejártunk dumálgatni,sexelni. Jobb volt vele akkor,mint amikor kapcsolatban voltunk.
2013. jún. 15. 05:20
 17/26 anonim ***** válasza:

Most mi is a kérdés? Példának okáért ezt nem vágom minek írtad: "és a végén el is megy bennetek".

Amúgy ez csak szexkapcsolat, szerintem teljesen normális. Tényleg ribancos, de valakinek ez kell, valakinek nem. Biztos nincs a régi barátod, és közted valami plusz?

Am... Ne nagyon számíts túl sok jó válaszra, egy ilyen helyen, meg amint látom többnyire pasik írnak. :D

2013. jún. 15. 07:17
 18/26 Citaro G ***** válasza:
100%

én azt mondom azt csinálsz amit akarsz, ne halgass itt senkire. ha Te jól érzed magad azzal a sráccal, akkor hajrá. ha az esik jól, hogy gumi nélkül belédélvez, akkor csináld. csak vállald a felelősséget, ugyanis egyik fogamzásgátló módszer sem nyújt 100% biztonságot... gyógyszer esetén pedig az első 1-2-3 hónapban, ami meg nem jön legalább 2-3 alkalommal, azért kerülném a gumi nélküli aktust, a punciba élvezést pedig maximálisan kihagynám.....

másik kérdés pedig, hogy bízol-e a pasiban, nem ad át neked valami ferzősét, de ezt is neked kell eldönteni, egyéni felelősség kérdése, elvileg elmúltál 18, felnőtt vagy........ az, hogy mindezt amit leírtam mérlegelted-e már korábban azt nem tudom.... de nem hiszem, ha itt kérdezgetsz.....

egy szülő, akinek korodbeli lánya van

2013. jún. 22. 12:52
 19/26 anonim ***** válasza:
57%
Én alapból nem b*sznám szét a szervezetemet műhormonnal még a szerelmem kedvéért sem, nemhogy egy olyan faszi kedvéért, akivel alkalmi kósza dugásokra járok össze, ő meg gyakorlatilag belémürít... de ahogy érzed, nem az én bajom :)
2013. jún. 22. 13:39
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem ítéllek el, nem arról van szó, nekem is sokszor volt már szexkapcsolatom különböző faszikkal, de szexkapcsolat kedvéért gyógyszerezni magad egy orbitális marhaság. Különben is, a punciba élvezés egy bensőséges dolog, amit kizárólag a szerelemnek engedek szerintem normális esetben, nem holmi szexpajtinak...
2013. jún. 22. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!