Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A barátotok szokott sírni? És ha igen miért?
Szia.
Az én barátom már nagyon sokat sírt az 5 év alatt, és általában mindig akkor, amikor rossz fát tett a tűzre és bekeményítettem, és mondtam neki, hogy költözzön haza (ám ez soha nem volt így, mert mindig visszasírta magát /szó szerint/), amit mellesleg nem is bánok. Ilyen nagyon sokszor előfordult, utoljára pedig akkor láttam sírni, most a hetekben, mikor pozitív lett a terhességi tesztem, mind a 3 teszt. Na akkor nagyon zokogott, de az örömtől :D... most vagyok 7 hetes kismama, és a kapcsink is tökéletes
Szia:) 4. éve vagyok együtt Gyuszimmal és láttam már párszor sírni:(
-Egyszer, amikor majdnem szakítottunk (akkor én is sírtam)
-Aztán, amikor anyukám nagyon belegázolt a lelkivilágába (tényleg nagyon durván! Ő kis szarokon nem sír),
-Akkor is sírt, amikor agydaganat gyanújával kórházba kerültem, mert aggódott (édi:))
-Aztán akkor is sírt, vagyis zokogott:(((( amikor meghalt a bátyja:( Abban az időszakban sokszor:(
- Na meg mondta, hogy amikor nagyon-nagyon hiányzom neki, akkor is néha kicsordul a könnye egy pillanatra. (Én ugyanígy vagyok vele)Én szeretem, hogy fel meri vállalni az érzéseit, mert ettől nem gyenge, hanem erős!!!! 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!