Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! A barátotok szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! A barátotok szokott sírni? És ha igen miért?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 09:26
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Szia.

Az én barátom már nagyon sokat sírt az 5 év alatt, és általában mindig akkor, amikor rossz fát tett a tűzre és bekeményítettem, és mondtam neki, hogy költözzön haza (ám ez soha nem volt így, mert mindig visszasírta magát /szó szerint/), amit mellesleg nem is bánok. Ilyen nagyon sokszor előfordult, utoljára pedig akkor láttam sírni, most a hetekben, mikor pozitív lett a terhességi tesztem, mind a 3 teszt. Na akkor nagyon zokogott, de az örömtől :D... most vagyok 7 hetes kismama, és a kapcsink is tökéletes

2009. okt. 9. 11:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia:) 4. éve vagyok együtt Gyuszimmal és láttam már párszor sírni:(

-Egyszer, amikor majdnem szakítottunk (akkor én is sírtam)

-Aztán, amikor anyukám nagyon belegázolt a lelkivilágába (tényleg nagyon durván! Ő kis szarokon nem sír),

-Akkor is sírt, amikor agydaganat gyanújával kórházba kerültem, mert aggódott (édi:))

-Aztán akkor is sírt, vagyis zokogott:(((( amikor meghalt a bátyja:( Abban az időszakban sokszor:(

- Na meg mondta, hogy amikor nagyon-nagyon hiányzom neki, akkor is néha kicsordul a könnye egy pillanatra. (Én ugyanígy vagyok vele)Én szeretem, hogy fel meri vállalni az érzéseit, mert ettől nem gyenge, hanem erős!!!! 18/l

2010. jan. 22. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!