Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egy nő nyit egy férfi felé? 2 éve nem tudom eldönteni, hogy velem vagy rajtam mosolyog.
Jelezd te neki . Most kapcsid vamn az mégjoban távoltartja .
Megveszéled vele és megtudod hogy gondol rád.
A csajol eévárják hogy pasi kezdeményezen azt panaszkodnak hoyg ijen meg ojan paraszot fogak vagy veszteseket ha tecikneked kezdeményezte te válaszd őt ki .
Amugy ha csaj kezdeményez az mindig bejőn az őnbizalomhiámyosoknak.
9
Mert hiába van kapcsolatom, ha boldogtalan vagyok.
A másiktól meg lehet legalább jól esne ha tudnám velem mosolyog.
11ez azért egy picit erős volt...
Van egy olyan érzésem, hogy 11 és 12 elég fiatalok lehettek, így csak azt látjátok, amit nektek még kell is.
Picit "idősebben", "házasabban" ezek a dolgok már sajnos nem mindig ennyire egyszerűek. Pedig még én is bőven fiatal kategória vagyok.
De azért köszönöm a válaszaitokat!
Hagyd már ezt a "velem mosolyog" című jópofit!
Ha öt éve boldogtalan vagy, akkor? Mi a probléma?
Más..lehet, hogy csak kóstolgat, de fél, hogy kiugrasz a mostaniból, és el akarod vetetni magad..
Ugyanis az egyik legnyugisabb életmód férjezett, de boldogtalan hölgyekkel hajtani..nincs rizikó.
Két év az egy kicsit sok..mit csináltatok ez alatt?
Egyébként nem gáz, ha Te nyomulsz. Bár én nem nevezném nyomulásnak, egyszerűen dűlőre akarod vinni a dolgot!
Tessék orgazmus közben megkérdezni: Jenő! elveszel, vagy nem? Tuti azt mondja: igen.
Miért nem szakítasz, ha boldogtalan vagy? Ennyire szeretsz szenvedni? Soha nem fogom megérteni az ilyen hülye nőket ...
L
Úgy érzem ismétlem magam.
15
Mi a probléma? Az, hogy van, nem is egy probléma.
El akarom vetetni magam?Mit tudsz te rólam, hogy ilyen flegmán írsz? Totál nem vagyok házasság párti, de ez nem tartozik se a kérdéshez, se rád!
Legnyugisabb életmód férjezett?! Ehhez ennyi komment is bőven elég szerintem: :D :D
Tudod mit? Sok szerencsét neked Jenőhöz! :D
16
Igen, imádok szenvedni mazochista vagyok! :/
Ha még írna valaki, légyszi olyan tegye, aki írt korhatáron felüli és/vagy akinek legalább egy tartós kapcsolata már volt/van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!