Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm könyörög egy második menetért, én viszont WoWozni akarok. Most mi legyen?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 22:54
12/22 A kérdező kommentje:
Hű, erre nem is gondoltam! kösz utolsó!
2013. jún. 8. 22:58
13/22 anonim válasza:
szivesen mindent a wow ért és a szexért
14/22 anonim válasza:
Unatkozol?:D
Milyen önző teremtés, nem érti meg mások szükségleteit, a barátnőd viselkedése felháborító. Wowozz!!
15/22 A kérdező kommentje:
nyomom a spelleket a rádiós billentyűzeten, és közben a barátnőmmel is foglalkozok! Egyszerűen brilliáns!
2013. jún. 8. 23:02
16/22 Noydra válasza:
Mit megadnál ezért a helyzetért mi kockagyerek? :D
18/22 anonim válasza:
17-es nanee, összetörted az álmaim
Amúgy elég profi lehetsz ha palával tankols
19/22 anonim válasza:
18-as vagyok, lemaradt *tankolsz és még a csajjal is foglalkozol
20/22 anonim válasza:
Ez ismerős :D én Red Alert 2 - Yuri's Revenget akartam tolni 3 ellenség ellen, de a barátnőm szexelni akart.
Leküldtem a trafikba cigiért. Mire megjárta,addigra már felépítettem a Battle Labot és a Nukage Silo-t is, valamint volt három Apocalypse tankom is már. Onnantól a győzelem már nem volt kétséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!