Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyenek kétségeim? Mióta tudom, nem akarok semmi 'olyat' csinálni.
Nemrég azt akartuk, hogy együtt alszunk a párommal, én mentem volna hozzá, viszont nem engedik meg a szülei, mivel 'hülyeséget csinálnánk,és túl fiatalok vagyunk hozzá.'
Erről az jött le, hogy ki tudja mit gondolnak rólam a szülei, és már nem merek semmit csinálni a barátommal, pl petting (mert még nem feküdtünk le, most terveztük volna vasárnap,de hát nem lehet...)így az is elmarad, kitudja mennyi ideig, amíg meg nem engedik. :/
Nagyon rossz ez az érzés, és nem tudom kiverni a fejemből, nem oldódok fel, és nem merem azokat csinálni amiket eddig(vele).
Szerintetek mi a megoldás? Nagyon szomorú vagyok e miatt.
A párom nemsokára lesz 18, én decemberben 17.
Szerintem lassan kinőtök abból a korból amikor a szülők ebbe beleszólhatnak.
Ha szeretitek egymást és megbíztok egymásban akkor hajrá! De ne otthon történjen meg. Keressetek egy olyan helyet ahol nem kell attól tartani hogy rátok törik az ajtót. Te is sokkal oldottabb leszel.
De nem tudom milyen hely lenne jó.
Én már teljesen elképzeltem az elsőt, és nem számítottam rá, hogy nem alhatok majd ott:(
És mind az van bennem, hogy vajon mit gondolhatnak most:/ ezért nem 'jön'hogy olyan felszabadultan csináljam (vele)amit eddig.:/
Ha tényleg stabil a kapcsolatotok és megérett 'arra', akkor tényleg ne törődj vele hogy mit gondolhatnak a szülei.
Én sem vagyok a korai szexualitás híve, de ti sem vagytok már kicsik, és inkább otthon történjen meg biztonságban mint valami kétes helyen. Az írásodat olvasva, nekem nagyon nem szimpatikusak a szülei. Álszentnek tűnnek kicsit.
Kell hogy szerezzetek tapasztalatokat, a szülők dolga pedig az, hogy erre megfelelően felkészítsenek és ne irányítsák egy bizonyos koron felül.
Ha tényleg nincs kilátásban megfelelő hely akkor inkább várjatok egy kicsit. Esetleg amíg senki sem lesz otthon.
köszi!
8 hónapja vagyunk együtt, és ahogy látszik még tovább kell várnunk:/
Nálunk itthon van anya, ráadásul kicsi házban lakunk.
Náluk meg napközben ha nincs otthon senki 1-2 órát az még jó.De az nem kevés idő hozzá? Én nem úgy képzeltem el az elsőt:( Erre nem számítottam volna, hogy azt mondják, hogy korai...a barátom persze nagyon befolyásolható, főleg a szüleire nézve, és lehet elérték, hogy mindenben hallgasson rájuk:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!