Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon felszínes lennék vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon felszínes lennék vagy váltogatós, mert nem tudnék ducival összejönni?

Figyelt kérdés
Rajtam is van már kg felesleg macis vagyok, de egyszerűen 70 kg feletti lánnyal nem tudnék összejönni. Emiatt tényleg nagyon felszínes lennék?
2013. jún. 8. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok, milyen már egy dagadt disznó csaj :D

nemigaz h nem tudnak lefogyni :D

2013. jún. 8. 23:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a saját ízlése. Erről senki nem tehet, és senki nem lesz ettől felszínes. Az a felszínes kategória, ha vki lenézi azokat, akik nem az esetei (legyenek azok nagyon vékonyak, nagyon súlyosak, holtsápadtak, barnák stb.), és undorító módon beszél róluk.
2013. jún. 9. 14:28
 13/13 anonim válasza:

# 8/12 06-08 21:15

Próbáljanak arányosabbra lefogyni?? Ugyan miért? Mert itt egy 120.senki ezt mondta? Röhej!

Annak meg aki azt írta milyen már egy dagadt csaj, csak annyit mondanék, miért, te milyen vagy? Lehet téged bottal se piszkálna meg egy általad dagadtnak titulált nő!

A kérdezőnek meg az a válaszom, ízlések és pofonok! Nem gáz ha te 70kg fölött már nem tudod elfogadni, biztos van 100 meg 100 olyan lány aki meg téged nem tud elfogadni! Igy kerek a világ!

2013. jún. 13. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!