Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályban akihez vonzódom, a barátom, szal nem sok esély van rá, hogy összejöjjek vele, csak sajnos beleszerettem. Az utóbbi napokban azt álmodtam, hogy megcsókolt egy másik fiút az osztályból (ő a haverom) tegnap meg azt, hogy egy másik gyerekkel smárolt (ő is a haverom).
2009. okt. 8. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ráébreszt arra, hogy bármennyire is szeretnéd megkapni, nem fog sikerülni, MERT MEG SE PRÓBÁLOD.
2009. okt. 8. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
barátod. és? én egy másfél éves elég közeli barátság után jöttem össze a párommal, akivel 2 éve együtt vagyunk... miért nem próbálod meg?
2009. okt. 8. 21:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
az álom olyan dolgokat dolgoz fel amelyeket vagy láttál gondoltál meg történt veled stb...tehát ez nem jelent semmit, de ez lehet neked egy ráébresztés arra, hogy ne légy besz*ri hanem hajrá!
2009. okt. 8. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindent jelenthet az álmk rejtelmeit nehéz kifürkészni. Lehet az hogy beleszerettél de tudod hogy nem lehet a tiéd mert barátok vagytok; ezért erre ez az álom úgy készít fel hogy más pasikkal látod csókolózni...hiszen ez megtörténik egyszer az agyad álom formájában éli át azt amit a szíved érez. Néha önkénytelenül is a fejedbe jár hogy nem bírnád más pasival látni avgy ilyesmi. Sajnálom hogy ilyen szűkszavuan tudtam csak választ adni de remélem valamennyit tutam segíteni üdv 18/F
2009. okt. 8. 21:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Jovan na, csak ez nagyon hirtelen jött ez a szerelem most, kicsit furcsa, meg ezek az álmok is...
2009. okt. 8. 21:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Ez nagyon ott volt, köszönöm!
2009. okt. 8. 22:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor már én is rákérdezek, nem akarok ezért új kérdést, ha már így adja magát a téma. Én múlt hét szerdán álmodtam azt, hogy összejöttem a lánnyal, aki tetszik nekem, és randiztunk.

Azt vettem észre, hogy azóta sokkal bizakodóbban tekintek a jövőre és már azt is elhatároztam, hogy elmondom neki a tényállást, ha sikerül elkapnom.

Remélem, lehet esélyem.

2009. okt. 8. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:

zsiiiir, az egyes jo arc lehet :D

fatercosta

2009. okt. 8. 22:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Jah, előző vagyok, és azt még fontos hozzátenni, az álmom úgy kezdődött, hogy ezt a bizonyos lányt megvédtem egy másik férfitől, aki meg akarta támadni.
2009. okt. 8. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem azt hogy ne szereted a barátaidat mert féltékeny vagy rájuk. Ha Ő olyan jó csaj akkor biztos hogy jó vele csókolózni is. Miért nem akarod hogy a barátaidnak jó legyen? Ennyire önző vagy?
2009. okt. 8. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!