Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg gyerekes viselkedés?
A barátommal több mint egy hónapja vagyok együtt és pár hónappal fiatalabb nálam én 18 ő 17. Folyton a azon jár az esze és szinte mindenről az jut az eszébe.Neki a lételeme és nem is ez a baj hanem hogy mikor épp utcán vagyunk és pl én ülök egy korláton ő meg előttem áll akkor imitálja az együttlétet mintha ott csinálnánk nem tudom ti hogy vagytok ezzel de engem zavar és ő ezt tudja is mert mindig ellőktem de tovább folytatta.Már teljesen elérte ezzel azt hogy nem akarok vele lefeküdni (mivel még nem feküdtünk le egymással). A viselkedése is gyerekes. Én nem az a típus vagyok aki az utcán smárol nyálasan a barájával ezt a hálószóbába tartogatom mert az sokkal jobb szerintem.. ez nem tartozik másokra csak ránk.olyat is mondott ha ugy köszönok neki hogy "csá" vagy ha nem találkozunk pl az őszi szünetbe azonnal kidob a "p*csába".(őszi szünetbe azért nem találkoznánk mert nekem lesz egy műtétem pont előtte amit ő tud is)
Ti mit gondoltok ?

Miért gyerekes? Mert dugni akar? Mert annyira kíván, hogy nem tud magá uralkodni? Ez teljesen normális. Mint ahogy a szex is, ennyi idősen.
Ha nem vagytok elég érettek mindketten (vagy inkább csak te), akkor keress magadhoz illő fiút, Őt pedig hagyd ÉLNI!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!