Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg gyerekes viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg gyerekes viselkedés?

Figyelt kérdés

A barátommal több mint egy hónapja vagyok együtt és pár hónappal fiatalabb nálam én 18 ő 17. Folyton a azon jár az esze és szinte mindenről az jut az eszébe.Neki a lételeme és nem is ez a baj hanem hogy mikor épp utcán vagyunk és pl én ülök egy korláton ő meg előttem áll akkor imitálja az együttlétet mintha ott csinálnánk nem tudom ti hogy vagytok ezzel de engem zavar és ő ezt tudja is mert mindig ellőktem de tovább folytatta.Már teljesen elérte ezzel azt hogy nem akarok vele lefeküdni (mivel még nem feküdtünk le egymással). A viselkedése is gyerekes. Én nem az a típus vagyok aki az utcán smárol nyálasan a barájával ezt a hálószóbába tartogatom mert az sokkal jobb szerintem.. ez nem tartozik másokra csak ránk.olyat is mondott ha ugy köszönok neki hogy "csá" vagy ha nem találkozunk pl az őszi szünetbe azonnal kidob a "p*csába".(őszi szünetbe azért nem találkoznánk mert nekem lesz egy műtétem pont előtte amit ő tud is)

Ti mit gondoltok ?

2009. okt. 8. 21:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

Ha így áll hozzá a dologhoz, akkor hagyjad is, hogy "kidobjon". Ha valaki nem veszi komolyan a másikat, akkor mindkettő rosszul jár: az illetőt lejáratja, magáról pedig szegénységi bizonyítványt állít ki.

Szóval, a viselkedése nemhogy gyerekes, de még idegesítőnek is mondható. Ez persze csak az én véleményem, és jöhetnek a lepontozások...

2009. okt. 8. 21:25
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Ez az a helyzet, mikor előbb-utóbb kimondja neked, hogy ha nem fekszel le vele, ott hagy. Magyarul csak a szexre kellesz neki. Egyébként valóban gyerekes a viselkedése, én azt mondom, hagyd ott a pics*ba. Ezt puszta jóindulatból mondom, mert ez rosszabb lesz.

19/F

2009. okt. 8. 21:26
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
én már holnap dobnám a p.cs.á.b@!!!!
2009. okt. 8. 21:26
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen tahók nem érdemelnek ilyen barátnőt! (Bocs, hogy letahóztam, de én ezt nevezem annak..) Ez alapján önzőnek és közönségesnek tűnik. Nem hiszem, hogy 17 évesen degeneráltan kéne viselkedni.. Én a helyedben szakítanék vele, mert ahogy elnézem, néha elég kellemetlenül érezheted magad vele.. :/
2009. okt. 8. 21:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az még nem lenne baj, ha mindenről az jutna eszébe. Az én barátomnak is bármiről az eszébe tud jutni. Múltkor olyat játszottunk, hogy lementünk a lépcsőházukban, és elmondta, hogy éppen mire gondol. Hát meglepő volt, hogy még a 220 Volt feliratot is tudta kötni a szexhez. De az utcán nem hoz sohasem kényelmetlen helyzetbe. Volt már olyan, hogy a fülembe súgott valami pajzán dolgot, de ennyi. Szóval attól még nem gyerekes valaki viselkedése, hogy sokat gondol a szexre. De köztünk már megtörtént a dolog. Köztetek még nem, és ő kényelmetlen helyzetbe hoz téged, ami viszont már gyerekes viselkedésre utal. Egy kapcsolatban mindig tiszteletben kell tartani a másik értékrendjét, döntését, stb. Ez a tisztelet, ami szükséges egy normális kapcsolathoz. Ez az őszi szünetes dolog meg még nagyobb tahóság. Ha tényleg szeretne, akkor azt mondaná, hogy bemegy hozzád a kórházba, meglátogat otthon, stb. Nem pedig azt mondaná, hgy kidob a p*csába. Hagyd ott a francba. Ő még gyerek. Találsz nála sokkal jobb fiút/férfit.
2009. okt. 8. 21:33
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Ki kéne dobnod, kettőtök közül te vagy a normális, keress valami kevésbé bolond gyereket.
2009. okt. 8. 21:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért várod meg, amíg kidob? Ha szeretek valakit, nem csak lefeküdni akarok vele, és tiszteletben tartom annyira az érzéseit, hogyha kellemetlennek találja a viselkedésemet, visszafogom magam. Itt nincs miről beszélni :(
2009. okt. 11. 21:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit keresel még mellette?

Egy egy gyerek és ilyen gondolkodással még sokáig az is marad!

Dobd, amilyen gyorsan csak lehet!

Ismertem pár ilyen srácot, akik nem bírtak magukkal, mindig csak szexeltek volna, de valójában azt sem tudták mire kell a nemi szervüket használni. :D

L, 19

2009. okt. 11. 22:04
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

*Ez egy gyerek,

bocs :)

2009. okt. 11. 22:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már ma dobnám a pics@ba,Ez egy éretlen , hülye, ünelégült, szexmániás,érzelem nélküli taknyos, barom, állat. Csak arra kellenél,és aztán kidob.
2009. okt. 11. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!