Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt a fájdalmat feldolgozni?
3 évig voltunk együtt a barátommal, kedden kiderült, hogy megcsalt egy lánnyal, ráadásul a fészbukról kellett megtudnom.
teljesen összetörtem, egyszerűen nem tudom hová tenni ezt a módot és eljárást, ahogyan szakított, nem ilyennek ismertem. 14 évesek csinálnak ilyet, hogy nem állnak oda személyesen és közlik a helyzetet, felfoghatatlan, hogy egy felnőtt ember hogy tud ilyet tenni.
és mindezek ellenére még mindig van bennem egy hiú remény, hogy rájön, hogy hibázott és engem szeret.
bár nem hiszem, hogy ezt meg tudnám bocsájtani.
mikorra múlik el ez a fájdalom? nem tudok enni, aludni, képtelen vagyok dolgozni. az előző kapcsolataimban nem csaltak meg (vagy nem tudtam róla) és ez most egy teljesen új helyzet nekem, nem tudok vele mit kezdeni.
köszönöm a válaszokat.
:D
Milyen fájdalom? Egy temetésre azt mondja az ember jó majd túl tesz rajta, de egy kapcsolat miatt....na ez a gyerekes 14 évesen csinálnak ilyet
20/F
Az első még nyilván gyászolt el párkapcsolatot, ne foglalkozz a véleményével, teljesen irreleváns.
Nekem másfél évembe telt egy ehhez hasonló esetet teljesen feldolgoznom vagyis túllépnem rajta olyan tekintetben, hogy már azt is leszarom, él-e hal-e az exem. Belépett az életembe egy új férfi, aki iránt újra valami meseszépet kezdtem érezni és már nem bánom, hogy az exemmel úgy alakult,csak annyit bánok, hogy nem előbb találkoztam ezzel a pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!