Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit kéne tennem? Hogy nyugtathatnám meg magam? Mit tehetnék?
A külsőségekre ennyi figyelmet fordítani a legnagyobb butaság! Akinek csak ez a szempont, az csináljon magával valamit.. De ne te!! És akkor mi van, ha nem vagy bombázó? A másik nő értékeiről semmit nem mondtál. Csak hogy van pénze, imádja a szexet és valószínűleg mást se csinál, csak termekben formázza az alakját. És közben lehet, hogy annyit se tud, mint a kerek kis hátsója..
Az meg a másik, hogy férfi miatt ilyen meggondolatlanságot elkövetni bűn. Ha ő nem fogad el, akkor az legyen az ő baja! Annyi más férfi van, akik nem szexpartnerre, hanem élettársra vágynak.
Szerintem ne a szex legyen az elsődleges szempont a kapcsolatban! És ha a mostani barátoddal kellemetlen a szex, és nem is érzed jól magad vele, miért vagytok még együtt?
Ha le akarsz nyugodni, akkor csak ismerd meg magad. Az értékeidet. És nem az az érték, hogy kit milyen külsővel áldott meg a sors! :)
Csak azért kérdezek vissza,hogy jól értem-e.A 46 éves pasival tervezitek,hogy összeköltöztök,ha 2 év múlva végzel?
Ha addig te vágysz férfira,mármint a szexre és ez a 46 és pasidnak nem gond,akkor miért ezzel a 28 évessel vagy,akivel rossz az ágyban,miért nem keresel mást? Ha szexre kell csak,akkor annyi pasit találhatsz,mint égen a csillag.
Amit viszont neked is el kell fogadni,hogy a 46 éves pasid ugyanúgy vágyik csajra,mig nem lehet veled!Az mindegy,hogy kicsi dundi vagy vékony magas vagy ázsiai a szeme vagy üveg.Neked el kell fogadni,hisz te sem vagy apáca.Nekem mondjuk ez az egész nem menne...
Csak halkan jegyzem meg,hogy az ázsiai csaj nem szedhet rendszeresen esemény utánit,mert az évente kétszer lehet!!!
Ez eléggé zavaros,nem nagyon értem,de az öngyilkosságot azt FELEJTS EL!!!
Nem ér ennyit..
Figyelj, nem akarok beleszólni az érzéseidbe, és pláne nem akarom el bagatelizálni a dolgot, de szerintem nagyon nagy bajban vagy. Behálózott egy 46 éves csirkefogó, aki aki fűvel fával lefekszik, csak téged néz bokornak, Ja nem mert évente 2X nagy-kegyesen megjelenik, és téged is megejt..
Drágám, ha én egy 46 éves pasi lennék, aki nyugaton él, és szerelmes lennék egy 18 éves lányba, úgy igazán, akkor fognám a cókmókomat, keletre költöznék, leverném a 28 éves barátodat( mint vak a poharat), tudod, akivel sz#r a szex. Elkapnálak, és nem engednélek el sohasem. pláne nem kamatyolnék mindenféle vágottszemű cigány-lánnyal.De ez az ember csak hülyít téged, hogy majd 2 év múlva, meg majd így meg úgy... És ott van a másik problémád a 28 éves sz#rházi, akinek csak a szexre kellesz, és nem enged el. gyakorlatilag megerőszakol, hiszen te nem akarod vele..
Nincs véletlenül egy anyukád, akinek ezt elmonhatnád, hogy vajon mit tanácsol? Esetleg egy nagyobb darab apuka, aki úgy rendet tenne a pasiügyeidben, mondjuk évenként egy pofont leosztana az udvarlóidnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!