Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezte ezt a barátom?
Figyelt kérdés
Még csak két hónapja vagyunk együtt. Habár imádjuk egymást, de tényleg mindennél jobban, azért ezzel nagyon meglepett. Már többször kacérkodott az eljegyzés gondolatával. De tegnapelőtt simán megkérdezte, hogyha most megkérné a kezem, akkor igent mondanék-e. Én hirtelen szólni sem tudtam. Természetesen azt mondtam, hogy igen. Erre ő annyit mondott, hogy komolyan gondolom vagy csak mondom. Én mondtam, hogy komolyan gondolom, erre átölelt, és annyit mondott, hogy szeretlek, és ne felejtsd el, amit most mondtál, mert legközelebb már élesben fog menni a dolog. Most komolyan meg akarja majd kérni a kezem? Miért? A férfiak nem viszolyognak az elkötelezettségtől? Ő meg önként és dalolva igába hajtaná a fejét? Tény, ha megkérné a kezem, igent mondanék, mert Őt kerestem már régóta, és végre megtaláltam. De egy fiútól egy számomra nagyon furcsa volt. Lehet, hogy csak viccelt? (Bár erre minimális az esély, mert akkor nem így viselkedik, amikor ugrat.)Nem godnol arra, hogy két hónap még rövid idő?
2009. okt. 8. 14:59
1/10 anonim válasza:
Megírhatnád a korod:D de ettől függetlenül válaszolok h szerintem mi lehet^^
szerintem igenis komolyan gondolta amit kérdezett!!mondjuk két hónap tényleg nem sok idő,de ha igazán szeret akkor miért is ne?!:) az eljegyzés még nem azt jelenti h meg is kell utána házasodni csak egy kis elkötelezettség meg egy nagyon szép gesztus ( nem csak a gyűrű miatt)hanem mert megfordult a fejébe ez a dolog és annyira szeret h érted ilyesmire is képes.
Sok sikert a továbbiakhoz!!:)
2009. okt. 8. 15:07
2/10 anonim válasza:
Hát ilyet én nem kérdeztem volna két hónap után, sőt lehet hogy két év után is kibújnék a téma alól:) DE szerintem örülj neki, ez még nem jelenti azt hogy már holnap élesben kérdezi, akármi is van most még ilyenkor nem lehet tudni meddig tart a szerelem, de legalább tudod hogy komolyan vesz.
2009. okt. 8. 15:07
3/10 anonim válasza:
az hogy valakit eljegyeznek, az még nem jelenti az h. el is veszik nagyon hamar, örülj neki!
tényleg szeret!
lehet ezzel akarja kimutatni!
sok boldogságot!!!
*_*
2009. okt. 8. 15:08
4/10 anonim válasza:
Ezaz, 2 hónap még rövid idő!Éppen ezért még szerintem te sem tudhatod,hogy ő az igazi!Meglehet hogy komolyan gondolta,pláne ha tudod milyen ha csak ugrat.Nem ez lenne az első eset a világon.
2009. okt. 8. 15:09
5/10 anonim válasza:
Szerintem 2 hónap után nagy meggondolatlanság ilyeneket kérdezni.
2009. okt. 8. 15:15
6/10 anonim válasza:
"A férfiak nem viszolyognak az elkötelezettségtől?"
Ez a kérdés megint egy általánosítás eredménye :) Nem csoportokban kéne gondolkodni, hanem inkább egyenként megismerni az embereket. Attól, hogy a többség nem így áll hozzá mondjuk az eljegyzéshez, lehet, hogy Ő igen. Nem mindenki egyforma!
2009. okt. 8. 15:16
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én 20 éves vagyok, ő 22.
2009. okt. 8. 15:23
8/10 anonim válasza:
Pàrommal màjusban ismerkedtünk meg 2x talàlkoztunk, utànna el kellett utaznia, igy juliusban talàlkoztunk legközelebb! Aug.ban megkérte a kezem, szeptemberben a felesége lettem! Ez tavaly volt s ezt éreztük természetesnek, azota is boldogok vagyunk! :) Van ilyen, nincs ebben semmi rossz, aki érzi az megteszi! Minek vàrni? A legjobb az egészben hogy, mig nem talàlkoztunk egyikönk se akart megesküdni senkivel! :D
2009. okt. 8. 15:24
9/10 anonim válasza:
Ha érzitek, hogy ő az igazi, akkor nem rövid.
Mi tavaly júliusban ismerkedtünk meg novemberben már a menyasszonya voltam.
Idén júliusban volt az esküvőn.
Imádjuk egymást ugyanúgy. :)
2009. okt. 8. 20:15
10/10 anonim válasza:
Szerintem sem viccel az ilyennel csúnya dolog lenne ugyebár:)
Ha ennyire szeretitek egymást hogy ő megkért te pedig igent mondtál hiába két hónap nem kevés^^
Legyetek nagyon boldogok!:)
Velünk úgy volt hogy azt mondta nem hisz az igaz szerelemben én pedig úgy gondoltam soha az életben senki nem éri el nálam hogy ilyesmi formaságokba bele tudjon vinni. Neki még is igent mondtam kicsivel több mint 1,5 hónap után mert nem bírt várni ezzel és nagyon szeretjük egymást :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!