Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor felmegyek msn-re akkor a volt barátom egyből ír, próbáltam vele flörtölni de nem fogja az adást! 2 hete szakítottunk és azóta má felhívott hogy szeret meg kérdezte van e pasim és montam hogy van. Akkor most mit akar?
Ó, MSNen is lehet nagyon jól flörtölni, kicsit is meg nagyon is.
Szerintem hülye vagy, ne haragudj. Meg ez az egész világ. A flörtölés oké, az kell sok embernek a lelki békéjéhez. 2 hete szakítottatok, az eltelt időben már felhívott, és már volt másik pasid... A szakítás utáni fél órában szedted össze? :S Majd ha kiderül hogy tényleg érdeklődik a voltod, kisorsolod melyikükkel legyél? Ez tényleg így működik már?
Van pasid, ezért nem nyomul. De lehet hogy csak hiányzol neki, magányos, nem feltétlenül szerelmes beléd. És gondolom nem véletlenül lett vége.
Szia, én nem értelek, miért akarsz a VOLT barátoddal flörtölni, ha van már barátod? És hogy lehet ennyi idő után már barátod, mindegy.
Szerintem, lehet szeret még, de már nem szerelemmel, és hiányzol neki.
Szerintem, a legjobb az lenne ha leszednéd az msn listádról, én is leszedtem egy srácot, csak kicsit gázosabb hibája miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!