Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIUK! Szamotokra A NORMALIS...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIUK! Szamotokra A NORMALIS baratnonek valo no olyan lany aki nem fekszim le senkivel ha nincs parkapcsolata?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 18:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
es forditott esetben mi hogy gondolkodjunk??mi miert huznank fel mas budos zoknijat?
2013. jún. 6. 18:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Mert sok pasi - és bizony sok olyan nő szerint is, aki nem ellenkezik a nézettel szemben - szerint a nőnek még manapság is kuss a neve. Szocializáció, neveltetés, ilyen példákat láttak maguk előtt, hímsoviniszták, konzervatívak, tapasztalatok...lehet válogatni, kiből mi váltja ki.
2013. jún. 6. 18:32
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

#6 A nők is ugyanúgy válogatnak ilyen szempontból, csak ellenkező előjellel. Nekik az a jó, ha minél több partnere volt már a férfinek, szűzzel pedig nem kezdenek.

Ez hazugság, tekintve, hogy 3 srácnak is én voltam az első.

2013. jún. 6. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Most azért lettem leszavazva, mert kapcsolaton belül lefeküdtem srácokkal vagy azért mert egyik sem te voltál? :-)
2013. jún. 6. 18:37
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem kellene első alkalomra olyan lány,akin már előttem valaki átment.Utána már leszarnám,de elsőként csak szűz lánnyal feküdnék le.A büdös zoknit így értettem.
2013. jún. 6. 18:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Igazából én sosem voltam az ilyen feszélyezett szabályok híve. Ha jól esett sodródni az árral, akkor sodródtam, ha nem, akkor nem. Ez nem azt jelenti, hogy minden héten más ágyába bújtam, így nem gondolom, hogy szégyellni való lenne.

Ha valamelyik srácnak ez nem tetszik, akkor odébb lehet állni, majd jön más aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. 22/L

2013. jún. 6. 19:08
 17/17 Theodorik84 ***** válasza:
Nem érdekelne, hogy hánnyal volt előttem, emellé honnan tudnám meg, hogy hány pasival volt előttem (és azokkal milyen kapcsolatban állt)??? Elmesélné talán? Vagy odajönnének, hogy "nekem megvolt a csajod és isteni az ágyban" vagy mi?
2013. jún. 7. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!