Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ehhez? Zavarna titeket?
Figyelt kérdés
A párom elég közvetlen típus és szeret a középpontban lenni. Mindenkivel nagyon kedves és mindent elpoénkodik. Ami nekem nagyon rosszul esett,hogy ő néha csak egy kicsit rácsap a kolléganői fenekére állítása szerint csak poénból. Elhiszem neki mert én előttem sem volt semmi közte meg a kolléganői közt de azért rosszul esett. Amióta szóltam ezért már nem csinálja de még is....Túlreagálom vagy va okom aggódni?2013. jún. 6. 16:55
11/12 anonim válasza:
A párod nem közvetlen, hanem egy primitív bunkó. Bocs. Engem elsődlegesen ez zavarna. Az meg már részletkérdés, hogy másokra viszket a kukija.
12/12 anonim válasza:
Azon nem gondolkoztál el,hogy akinek a fenekére csapkod az tényleg megvolt neki?Nekem a szabados barátnőim sem engedik meg,hogy csak úgy csapkodjanak a fenekükre,hacsak nem volt már valami a háttérben.
Vagy ő a főnök?
Ja persze ezek a nők azt mondták,hogy nem volt semmi.Majd még "eldicsekszenek" neked,ugye ezt te sem gondolod komolyan,de nagyon buta vagy úgy látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!