Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem gondol mostanában rám?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, de az utóbbi időben nem mondja, hogy szeret.A szexben is változás lett, néha elmegy túl korán és velem nem is törődik.Olyankor utána kézzel próbál nekem örömet szerezni, de én már olyankor leblokkolok.....2009. okt. 8. 13:07
1/3 anonim 

válasza:

dobjátok fel valamivel mer úgy néz ki ellaposodott az egész.
2/3 A kérdező kommentje:
lehet, hogy igazad van, nincs valami ötleted?
2009. okt. 8. 14:40
3/3 anonim 

válasza:

sajnos én is ebben a cipőben járok csak a másik párjában. Nem mondom a partneremnek hogy szeretem mert már nem szeretem. ő meg nem foglalkozik velem szexuálisan, mert a saját élvezetét helyezi előtérbe. Csináljatok közös programokat, legyen az mozi, vásárlás, a szexuális életben már nehezebb. Próbáltam helyrehozni a sajátomét, de sem póz, sem ruha, sem technika nem segített. nálunk ez már visszafordíthatatlan lett, annyira önzővé vált a partnerem hogy nekem is csak akkor csinálja ha azt akarja hogy én is neki. amúgy hozzám nem nyúlna. Elég keveset írtál :). Elhiszem hogy leblokkolsz, mert bánt a dolog, ezért vagy beszéld meg a partnereddel a dolgot szépen nyugodtan, vagy puhatolózd ki hogy mi az amit igazán szeret, vagy mi a titkos vágya és akkor ismét beindulhat a jól működő szexuális kapcsolat. Remélem ért valamit a monológom, kívánom hogy rendbe jöjjön a kapcsolatotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!