Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedem egy lánnyal, megcsalásnak számít, h mással is lefekszem közben?
Figyelt kérdés
De csak amíg össze nem jövünk.
Egy randink volt eddig,nincs semmilyen kötődés,csak szimpátia.
2013. jún. 6. 13:45
11/13 anonim válasza:
Semmiképp. Gondolom téged sem zavar, ha ő is lefekszik addig mással.
12/13 anonim válasza:
Az első néhány válaszoló álláspontján vagyok én is.Szerintem gerinctelen dolog.Ha valakivel kapcsolatot akarok,akkor nem dugok meg valami rib@ncot,miközben vele ismerkedem.
Igazából az a szomorú,hogy emberek ilyen kérdéseket feltesznek.Szerintem egy egészséges erkölcsű ember ilyet nem csinál és tudja is,hogy helytelen.Ebből látszik,hogy milyen elfajzott társadalomban élünk.
13/13 anonim válasza:
Magamból kiindulva ha ismerkedek valakire akkor arra vagyok hangolódva és nem másra, nem kúrogatok össze vissza csak mert megtehetem. Ha a páromról is ilyen derülne ki nem is kéne nekem. Tök mind1 hogy együtt voltunk e még vagy sem. Mivel én nyílván rá gondoltam már és kapcsolatunk hajnala volt ne mocskolja már be más nő idegen jelenléte. Undorító! Kivéve ha ennyire szabadszelleműek vagytok, és a lány is össze vissza kúrogat amíg ki nem mondjátok hivatalosan hogy innentől kezdve "jártok" de ez röhejes. Gondolom elég fiatalok vagytok és felelőtlenek. Komoly nő és komoly férfi ezen még csak nem is gondolkodik... Bár én leglázadóbb fiatalkoromban sem gondoltam erre, evidens volt hogy NEM kúrogatok mással aztán este meg megbeszélem az új randit. :DD "Vicces"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!