Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkohol vs én mi lesz igy?
már többször figyelmeztettem a barátomat hogy ne igyon mert én nem viselem el a részeg pasikat!
párszor ott is hagytam,minmdig igérgetetett...
honapig,hétig ment is néha
aztán egy hete nagyon berágtam mert egy 7en 4x rugott be,aztán otthagytam,és a kérlelésére visszamentem hozzá na meg mert szeretem...hogy jobban ráijjesszek összepakoltam a cuccomat és nem aludtam nála pár napig,aztán annyira szomoru volt hogy ottaludtam...ma megint részeg volt és még rám is ijjesztett hogy bevesz 20szem gyogyszert meg valami levelet is hagyott....:S
lehet egy kapcsolat igy??mit tegyek?
minden alkoholista azt mondja magáról hogy nemaz...
amíg ő nem látja ba hogy alkoholista nem mész semmire sajnos még nagyon fiatal a srác gondolom még elég jó erőben van és ugy gondolja hogy bármikor abba tudná hagyni...na igenám csakhogy ő már olyan lejtőn van amiből nagyon nehéz kikecmeregni 40 éves korára game over én már most mondom
szerintem menekülj
öngyilkos meg nem lesz csak nagyobb alkesz lehet hogy a 4 et sem éli meg az ilyen emberér nem kár
Az alkoholisták nagy része szinte soha nem ismeri el, hogy az. De Te tudod mit jelent, és azt is hogy ez egy nagyon súlyos (szenvedély)betegség.
Az öngyilkossággal kapcsolatban; abban ne legyél biztos, hogy nem teszi meg, viszont aki eljut arra a bizonyos pontra, soha nem jelenti be. Egyszerűen megteszi, és kész. De ez is az ő felelőssége. Nem lehetsz ilyen fiatalon Te az áldozata egy kapcsolatnak!! Nagyon kegyetlenül hangzik biztos, amit most fogok írni, hiszen szereted őt, de a saját érdekedben a lehető leghamarabb szüntesd meg vele ezt a kapcsolatot!!!!
Neked is csak egy életed van, és a legszebb éveid éled, amelyek nem jönnek el újra!!!!!!
23:19-es vagyok még
Látod, miközben írtam, írtak mások is, és ugyan abban az időben, egymástól függetlenül szinte ugyan azt!!
Nagyon gondold meg!!
Légy boldog!! :)
hasonlo cipőben jártam, fenyegetés (gyogyszrek) nélkül...
én 16 voltam ő 19, de keményen nyomta az ipart, bár mindenkinek a tök jófej jelző jutott rola eszébe aki isemrte... mivel én együtt voltam vele jobban átláttam a dolgokat...nem egy pasirol van szó?:D:D:D
menekülj... mielött butaságot tesz veled és (mégjobban) kikészit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!