Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkohol vs én mi lesz igy?

Figyelt kérdés

már többször figyelmeztettem a barátomat hogy ne igyon mert én nem viselem el a részeg pasikat!

párszor ott is hagytam,minmdig igérgetetett...

honapig,hétig ment is néha

aztán egy hete nagyon berágtam mert egy 7en 4x rugott be,aztán otthagytam,és a kérlelésére visszamentem hozzá na meg mert szeretem...hogy jobban ráijjesszek összepakoltam a cuccomat és nem aludtam nála pár napig,aztán annyira szomoru volt hogy ottaludtam...ma megint részeg volt és még rám is ijjesztett hogy bevesz 20szem gyogyszert meg valami levelet is hagyott....:S

lehet egy kapcsolat igy??mit tegyek?

2009. okt. 7. 22:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
az ilyeneknél gondolkozom el, hogy a jó égbe van az, hogy nekem nincs senkim az ilyeneknek meg van, na mind1 a kérdésr válaszolva Röviden: Hagyd ott, hosszan már a többiek válaszoltak
2009. okt. 7. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

minden alkoholista azt mondja magáról hogy nemaz...

amíg ő nem látja ba hogy alkoholista nem mész semmire sajnos még nagyon fiatal a srác gondolom még elég jó erőben van és ugy gondolja hogy bármikor abba tudná hagyni...na igenám csakhogy ő már olyan lejtőn van amiből nagyon nehéz kikecmeregni 40 éves korára game over én már most mondom

szerintem menekülj

öngyilkos meg nem lesz csak nagyobb alkesz lehet hogy a 4 et sem éli meg az ilyen emberér nem kár

2009. okt. 7. 23:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az alkoholisták nagy része szinte soha nem ismeri el, hogy az. De Te tudod mit jelent, és azt is hogy ez egy nagyon súlyos (szenvedély)betegség.

Az öngyilkossággal kapcsolatban; abban ne legyél biztos, hogy nem teszi meg, viszont aki eljut arra a bizonyos pontra, soha nem jelenti be. Egyszerűen megteszi, és kész. De ez is az ő felelőssége. Nem lehetsz ilyen fiatalon Te az áldozata egy kapcsolatnak!! Nagyon kegyetlenül hangzik biztos, amit most fogok írni, hiszen szereted őt, de a saját érdekedben a lehető leghamarabb szüntesd meg vele ezt a kapcsolatot!!!!

Neked is csak egy életed van, és a legszebb éveid éled, amelyek nem jönnek el újra!!!!!!

2009. okt. 7. 23:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

23:19-es vagyok még

Látod, miközben írtam, írtak mások is, és ugyan abban az időben, egymástól függetlenül szinte ugyan azt!!

Nagyon gondold meg!!

Légy boldog!! :)

2009. okt. 7. 23:23
 15/19 A kérdező kommentje:
sajnos apám alkoholista,,ne meg veret anyut is meg minden ugyhogy tudom milyen és éppen ezért idegesit is még plusszba
2009. okt. 7. 23:25
 16/19 A kérdező kommentje:
"na meg verte anyut is"
2009. okt. 7. 23:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

hasonlo cipőben jártam, fenyegetés (gyogyszrek) nélkül...

én 16 voltam ő 19, de keményen nyomta az ipart, bár mindenkinek a tök jófej jelző jutott rola eszébe aki isemrte... mivel én együtt voltam vele jobban átláttam a dolgokat...nem egy pasirol van szó?:D:D:D

menekülj... mielött butaságot tesz veled és (mégjobban) kikészit.

2009. okt. 7. 23:35
 18/19 A kérdező kommentje:
nem hiszem de énis 16vok most :D
2009. okt. 7. 23:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Segíts neki ahogy tudsz.Ha nem megy sehogy,akármennyire is fáj,ne maradj vele,főleg ha józan állapotában sincs tekintettel a kérésedre!Egyáltalán nem szerethet ha az alkohol ennyire fontos neki!Ne tedd te is tönkre magad miatta.Ha nem akar elvonóra menni(ajánlott lenne)akkor késöbb csak rosszab lesz,és a te életed is tönkreteszi.Az övével azt csinál amit akar,de nem hiszem hogy te ezt érdemled tőle!!!
2009. okt. 8. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!