Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos hogy a párotok ismerősötök legyen facebookon?
Figyelt kérdés
Mikor összevesztünk pár hónapja ő letiltott és letörölt engem. Akkor nem beszéltünk egymással egy darabig, de azóta már kibékültünk. Persze a hülye face az semmi mert élőben kell élni, de nem fura hogy nem vesz vissza? Eszébe sem jut. Ha valami van ott a telefonálás, sms, de fura hogy nem vesz vissza.2013. jún. 5. 14:16
11/13 anonim válasza:
mért lenne fontos?
nincs előírva, teljesen felesleges!Elég ha kijelzed h kapcsolatban vagy, azt csá
Nekem sincs meg a barátom ismerősök közt(kinek m köze van hozzá!?!?!?)
12/13 anonim válasza:
Mi a férjemmel nem régen regisztráltunk, hogy könnyebb legyen tartani a kapcsolatot a baráti körrel. (olcsóbb mint folyton telefonálgatni). Így aztán egymás ismerősei is vagyunk, illetve ki van jelezve a házastársi kapcsolat is.
Ha mindketten fent vagytok fb-n akkor szerintem annyiból fura a dolog, hogy miért nem akar felvállalni? Legalábbis nekem ez jutott eszembe. Miből állna beállítani a dolgot?
Bár ha egy összeveszésnél letilt, töröl, akkor olyan is a kapcsolat szerintem...
27/N
13/13 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel a facebook,de nekünk pl közös profilunk xy és xy-né és nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!