Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy srác akivel régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akivel régóta jól elvagyunk, mit tegyek h erősödjön ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Először csak úgy fogtam fel ezt h barátok vagyunk, de beleszerettem. Szerintem ő is bír, néha úgy is érzem h szeret, de elég bizonytalan vagyok. Az biztos hogy rengeteget hülyülünk együtt, mosolygunk, szemezünk stb. De nem merek odamenni hozzá, mert félek h ő nem így érez irántam és hülyének néz. A barátságunkat se szeretném tönkretenni, viszont fogalmam sincs hogy ez több-e annál. A legjobb barátnőm is bezavar egy kicsit, mert már rég bele van esve ebbe a fiúba, és őt se szeretném megbántani. Lehet hogy ez szemét lesz, de kicsit sem érdekel a barátnőm, nekem az számít h a pasival legyek. Úgy érzem, én nem tudok lépni de szerintem ő sem fog mert fél h leég és az osztálytársaink előtt kizárt hogy megteszi. Tanácstalan vagyok és ez elszomorít :( Mit tegyek?
2009. okt. 7. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
"Úgy érzem, én nem tudok lépni de szerintem ő sem fog mert fél h leég és az osztálytársaink előtt kizárt hogy megteszi." Csak a suliban találkoztok? Ha igen, akkor kérd meg, hogy tanuljatok együtt valamire,vagy akárhogyan, de próbáld kiszakítani abból a környezetből, talán egészen máshogy fog viselkedni. Anno a gimiben volt egy oszt. társam, felváltva hol én tetszettem neki, hogy ő nekem, mindig elcsúsztunk egymás mellett, szal nem is lett semmi az egészből, de pl. alakítottunk egy klubot (a mai napig létezik:D ), elmentünk pizzázni a barátokkal, bográcsozni a Duna parton, stb, s olyankor mindig kicsit "jobb fej" volt:) Lépj valamit, de ne azt mondd neki, hogy tetszel nekem, hanem hívd ide oda és kerülj közel hozzá:)
2009. okt. 7. 21:20
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi az ötletet, majd igyekszem csak elég elfoglalt a srác szval ha nem suliba van, akk edzésen és a hétvégéi is általában be vannak táblázva. erre én is gondoltam, de majd elhívom pár haverral együtt. :)
2009. okt. 8. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!