Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi? Mit jelent? (folyt. Lent)

sztem tetszel (még) neki!!
azért néz,és azért csinálja ezeket..
talán azért néz amikor "vicces dolgot csinál" h lássa h nevetsz-e rajta ami azt jelentené h figyeled őt..
sztem tuti tetszel neki!!:D
de ha így van,és a bnőd nem tetszik neki akk beszéld meg a bnőddel..persze csak ha neked is bejön a srác..
én is erre gondoltam, de már ott tartunk, h még csak nem is köszönök neki:S nem tudom, h jutottam idáig, de majd lesznek a suliba programok a jövőhéten, ott megpróbálok "összefutni" vele elég sokszor:$
Ha más nem szalagavatón "elvarázsolom"...

:D
sok szerencsét!!
(2.komizó voltam)

Én minél előbb rástartolnék, ha tetszik neked is, mert lehet, hogy később nem lesz rá alkalmad és akkor bánhatod örök életedre!
20/F
biztosan akar vmit és csak azért nm mer lépni mer nem tudatod vele eléggé hogy teccik.ha beszélgetnél vele mondanál néhány flörtös bókot meg iesmik biztos lesz vmi.
ez az én véleményem:D na szia és sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!