Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? Mit jelent? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú, régebben "kavargattunk", de nem jött össze több okból is, a legfontosabb, h a legjobb barátnőmnek is tetszett sőt tetszik és én a barátságot választottam. Tehát voltak dolgok meg kedveltük egymást, és jött a nyári szünet én felejtettem is csak jött a suli és minden nap látom és csak néz rám én meg vissza és folyamatosan felhívja a figyelmet magára, pl: mindig ott van a közelemben figyeli a reakcióimat, amikor vicces dolgot csinál, és mindig néz néz és néz... mintha várna valamire, hogy csináljak vmit vagy nem is tudom. Szerintetek akar még valamit vagy csak azt nézi mit hagyott ki(mert ha nagyon akar megszerez)?
2009. okt. 7. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Sztem csak azt akarja h ne bámuld elég kellemetlen lehet...
2009. okt. 7. 19:48
 2/9 A kérdező kommentje:
én nem bámuló fordítva, ő néz úgy hogy már idegesít sokszor direkt arra se nézek csak a barinők mondják, h erre néz
2009. okt. 7. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

sztem tetszel (még) neki!!

azért néz,és azért csinálja ezeket..

talán azért néz amikor "vicces dolgot csinál" h lássa h nevetsz-e rajta ami azt jelentené h figyeled őt..

sztem tuti tetszel neki!!:D

de ha így van,és a bnőd nem tetszik neki akk beszéld meg a bnőddel..persze csak ha neked is bejön a srác..

2009. okt. 9. 19:23
 4/9 A kérdező kommentje:

én is erre gondoltam, de már ott tartunk, h még csak nem is köszönök neki:S nem tudom, h jutottam idáig, de majd lesznek a suliba programok a jövőhéten, ott megpróbálok "összefutni" vele elég sokszor:$

Ha más nem szalagavatón "elvarázsolom"...

2009. okt. 9. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:

:D

sok szerencsét!!

(2.komizó voltam)

2009. okt. 9. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi:D
2009. okt. 9. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Én minél előbb rástartolnék, ha tetszik neked is, mert lehet, hogy később nem lesz rá alkalmad és akkor bánhatod örök életedre!

20/F

2009. okt. 9. 20:10
 8/9 A kérdező kommentje:
már egyszer elszalasztottam, de most nem tudom, igyekszem...
2009. okt. 9. 20:15
 9/9 anonim válasza:

biztosan akar vmit és csak azért nm mer lépni mer nem tudatod vele eléggé hogy teccik.ha beszélgetnél vele mondanál néhány flörtös bókot meg iesmik biztos lesz vmi.

ez az én véleményem:D na szia és sok szerencsét!!!

2009. okt. 9. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!