Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges fétékenykedés?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi ütött a páromba. Állítása szerint nem féltékeny, de szerintem már betegesen az. Úgy érzi, meg kell néznie a facebook-os üzeneteimet, mert nem szereti, ha férfi nemű egyedekkel levelezgetek.

Illetve mostanában egyfolytában azt hallom, hogy amíg ő dolgozott, addig én itt meg itt voltam, és nem tudom kikkel álltam szóba. Egy kis faluban lakunk, én jelenleg nem dolgozom. Azt mondja, az egyik ismerőse mondja el neki ezeket a dolgokat, ami már csak azért is lehetetlen, mert naponta egyszer megyek ki a házból kenyeret venni, pont azért, hogy ne csináljon balhét. Erre kiderül, hogy kémeket állít rám, ráadásul nem is a megbízható fajtát.

Férfiak, ti szoktatok ilyeneket csinálni, vagy lehetséges, hogy ennyire féltékenyek legyetek?

Privátban is jöhetnek válaszok, ha valaki nem akar kommentelni, illetve nyugodtan lehet negatív véleményt is mondani, nem kell visszafogni magatokat.

Előre is köszönöm.

2013. jún. 4. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezekből lesznek a nőverő vadbarmok.

Én szerintem gyorsan pattanj meg, amíg nem késő...

2013. jún. 4. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem féltékeny, hanem birtokol.

Ha jót akarsz magadnak, akkor még most kidobod, mivel ez nem lesz jobb. Nem fogsz tudni neki megfelelni. Mindig lesz oka a balhézásra. Terrorban tart, és ki tudja mikor fog fizikailag is bántalmazni.

29/n

2013. jún. 4. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Előttem szólóhoz csatlakozok. Ő birtokol téged, mint a barátokköztben a Zsolt a Zsófit. Nehogy az legyen a vége, mint a filmben, h laposra ver.
2013. jún. 4. 10:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt ilyen. Eddig én voltam féltékeny (nem teljesen alaptalanul), és csak nevetett az egészen, de amióta abbahagytam a féltékenykedést, most ő csinálja a balhét. Ráadásul minden nap nem kifejezetten részegen jön haza, de azért mindig van benne valamennyi.
2013. jún. 4. 10:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Fordítsuk meg a dolgokat.Az nem lehet,hogy magából indul ki és neki van valakije?
2013. jún. 4. 10:41
 6/6 anonim válasza:
igen gyorsan lépnék le. számíts jó nagy balhéra és hetekig tartó megkeresésekre, de ha kitartó vagy, akkor csak jól jöhetsz ki ebből a kapcsolatból! sok sikert! :)
2013. jún. 17. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!