Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is beteges amit művel?
Sztorim a következő:
Volt egy kis mosoly szünetünk a barátommal,mert szakított velem.Közben beszélgettünk napi szinten.Szerettem volna találkozni egy nagyon jó fiúbarátommal,akit tényleg nagyra tartok,tisztelem és becsülöm nagyon.Erre fel,hirtelen ki akart békülni,és mit ad isten pont arra a hétvégére akart talizni a pasim.Így a barátommal el maradt a talink.
A másik hogy játszunk egy játékot,és abból kifolyólag beszélgettem egy ismimmel.Erre tönkre tetette a játékát!Csak azért mert szoktam vele hébe hóba beszélgetni.
Szerintetek is beteges amit csinál?Vagy csak nekem tűnik annak?
na ez az,de ha meg sem próbálod akkor nem fog kiderülni
ez nagyon rossz lekoptató duma,de azért barátnak jó,mert ott van amikor kell
fogadok ő többet érez barátságnál
ja amúgy a pasidat meg dobd ki
mert ő fog majd kidobni,előbb-utóbb
"Mert ő csak egy nagyon kedves barátom,aki túl fontos számomra ahhoz,hogy elveszítsem azzal ha netán elkezdenénk járni,és vége lenne!"
Na ez a világ legnagyobb baromsága! Feltéve ha mindketten normálisan és őszintén viselkedtek egymással, ha szakítotok is, később, többet nyersz mint egy szimpla barát! Új szintre fog lépni a kapcsolatotok, ezt elhiheted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!