Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is beteges amit művel?
Sztorim a következő:
Volt egy kis mosoly szünetünk a barátommal,mert szakított velem.Közben beszélgettünk napi szinten.Szerettem volna találkozni egy nagyon jó fiúbarátommal,akit tényleg nagyra tartok,tisztelem és becsülöm nagyon.Erre fel,hirtelen ki akart békülni,és mit ad isten pont arra a hétvégére akart talizni a pasim.Így a barátommal el maradt a talink.
A másik hogy játszunk egy játékot,és abból kifolyólag beszélgettem egy ismimmel.Erre tönkre tetette a játékát!Csak azért mert szoktam vele hébe hóba beszélgetni.
Szerintetek is beteges amit csinál?Vagy csak nekem tűnik annak?
dehogynem ezek szerint az övé vagy:DD
hétvégén dobd ki a fenébe:D
ő besértődik,kidob aztán visszanyalja magát,mert más nem áll szóba vele,te butus meg visszaveszed,kicsit legyen már tartásod
de ő tuti beszél más csajokkal,csak szólok
*Doug***
Nem hiszem,hogy a fiú barátom többet szeretne a barátságnál!
Igazad van utolsó,meg mindenkinek aki azzal jön,h szakítsak meg vele minden kapcsolatot.
Az hát.
Különben meg szerintem nem jó ez az egész így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!