Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is beteges amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is beteges amit művel?

Figyelt kérdés

Sztorim a következő:

Volt egy kis mosoly szünetünk a barátommal,mert szakított velem.Közben beszélgettünk napi szinten.Szerettem volna találkozni egy nagyon jó fiúbarátommal,akit tényleg nagyra tartok,tisztelem és becsülöm nagyon.Erre fel,hirtelen ki akart békülni,és mit ad isten pont arra a hétvégére akart talizni a pasim.Így a barátommal el maradt a talink.

A másik hogy játszunk egy játékot,és abból kifolyólag beszélgettem egy ismimmel.Erre tönkre tetette a játékát!Csak azért mert szoktam vele hébe hóba beszélgetni.

Szerintetek is beteges amit csinál?Vagy csak nekem tűnik annak?

2013. máj. 29. 23:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

dehogynem ezek szerint az övé vagy:DD

hétvégén dobd ki a fenébe:D

ő besértődik,kidob aztán visszanyalja magát,mert más nem áll szóba vele,te butus meg visszaveszed,kicsit legyen már tartásod

de ő tuti beszél más csajokkal,csak szólok

2013. máj. 30. 00:01
 12/14 A kérdező kommentje:

*Doug***

Nem hiszem,hogy a fiú barátom többet szeretne a barátságnál!

Igazad van utolsó,meg mindenkinek aki azzal jön,h szakítsak meg vele minden kapcsolatot.

2013. máj. 30. 00:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Az hát.

Különben meg szerintem nem jó ez az egész így.

2013. máj. 30. 00:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Mégis hogyan mijen játékot tet tőnkre hány évesek vagytok?
2013. máj. 30. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!