Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magyar férfi - roma nő párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar férfi - roma nő párkapcsolat gyakori? Mit gondoltok erről? Összejönnétek más nemzetiségűvel?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 22:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%
én is roma vagyok tudom van közöttűnk semmirekellő de azért vannak kivételek akik dolgoznak adót fizetnek és még másokon is segítenek. de úgy is egy kalap alá vesz a társadalom bennünket hiába jártatom a billentyűmet.
2013. jún. 3. 22:25
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

".arra gondoltam, hogy nem vette észre a csajsziról, hogy roma... ez lehetséges? :D"

Lehet szerintem. Meg az én szememben azok a "fehérek" is annak számítanak akik velük tartanak, és ugyanazt csinálják. Az ilyen vegyesdolgoknak sokszor ez a végeredménye, hogy ugyanolyanná válnak. Persze vannak kivételek ahol éppen működik a dolog.

2013. jún. 3. 22:31
 13/29 anonim ***** válasza:
74%

Össze jönnék más nemzetiségűvel, némettel, angollal stb, csak fehér legyen.

Cigánnyal semmiképp, hiába kedves, aranyos, ez olyan, hogy egy idomított krokodil között sem úszkálnék, mert a vér nem válik vízzé.

A családja tagjai meg úgysem fogadnák be a gádzsót, amit meg is értek, mindenki maradjon a sajátjai között.

2013. jún. 3. 22:34
 14/29 kolosszus22 ***** válasza:
79%
Valami van ebben a cigány vérben, anno pár a hírekben is volt, hogy a magyar faszi feleségül vett egy kifejezetten jómódú, diplomás roma nőt. Éltek boldogan, amíg meg nem romlott a házasság, a faszi már kezdett találkozgatni egy másik nővel. A kedves roma neje meg ezt megtudván bosszúból megölette a rokonival. A fickó holttestét savval próbálták szétmaratni, így akarták eltüntetni.
2013. jún. 3. 22:46
 15/29 anonim ***** válasza:
67%
Roma a barátnőm. Magyar vagyok. Igen, van ilyen. Miért lenne ő bármiben is más, mint a többi? (Legfeljebb csak annyiban, hogy ő nem rasszista, mint a legtöbb magyar nő.)
2013. jún. 3. 23:03
 16/29 anonim ***** válasza:
57%
nekem tetszenek a roma lányok, van egy szűk réteg amelyik elképesztően dögös!
2013. jún. 4. 10:02
 17/29 ivilicious ***** válasza:
100%
apám full hungarista, meg skinhead beütésű, múltkor is hitleresre vágatta anyával a haját,tejfölszőke, kék szemű...anyám roma , bár annyira nem látszik rajta (nem az az ótvar fekete,tök jó nő ) ,de akkor is az, romániából. 13 éves koruk óta együtt vannak...és anyám is jobbikos. :D
2013. jún. 7. 10:42
 18/29 ivilicious ***** válasza:
100%

Étrisyon, a cigányok a legnagyobb rasszisták, ezt a családomból tudom :D

esküszöm én cigányozok a legtöbbet meg anya is..:D

2013. jún. 7. 10:44
 19/29 anonim ***** válasza:
47%
Szégyen ez az ország hogy bőrszín és származás alapján ítélünk...!
2013. jún. 20. 00:01
 20/29 kolosszus22 ***** válasza:
55%
Előző, szégyen, hogy olyan tapasztalatlan, buta emberek osszák az észt mint te, akik azt hiszik az embereknek a bőrszín miatt van problémája a cigánysággal.
2013. jún. 20. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!