Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar férfi - roma nő párkapcsolat gyakori? Mit
gondoltok erről? Összejönnétek más nemzetiségűvel?
én is roma vagyok tudom van közöttűnk semmirekellő de azért vannak kivételek akik dolgoznak adót fizetnek és még másokon is segítenek. de úgy is egy kalap alá vesz a társadalom bennünket hiába jártatom a billentyűmet.
2013. jún. 3. 22:25
".arra gondoltam, hogy nem vette észre a csajsziról, hogy roma... ez lehetséges? :D"
Lehet szerintem. Meg az én szememben azok a "fehérek" is annak számítanak akik velük tartanak, és ugyanazt csinálják. Az ilyen vegyesdolgoknak sokszor ez a végeredménye, hogy ugyanolyanná válnak. Persze vannak kivételek ahol éppen működik a dolog.
2013. jún. 3. 22:31
Össze jönnék más nemzetiségűvel, némettel, angollal stb, csak fehér legyen.
Cigánnyal semmiképp, hiába kedves, aranyos, ez olyan, hogy egy idomított krokodil között sem úszkálnék, mert a vér nem válik vízzé.
A családja tagjai meg úgysem fogadnák be a gádzsót, amit meg is értek, mindenki maradjon a sajátjai között.
2013. jún. 3. 22:34
Valami van ebben a cigány vérben, anno pár a hírekben is volt, hogy a magyar faszi feleségül vett egy kifejezetten jómódú, diplomás roma nőt. Éltek boldogan, amíg meg nem romlott a házasság, a faszi már kezdett találkozgatni egy másik nővel. A kedves roma neje meg ezt megtudván bosszúból megölette a rokonival. A fickó holttestét savval próbálták szétmaratni, így akarták eltüntetni.
2013. jún. 3. 22:46
Roma a barátnőm. Magyar vagyok. Igen, van ilyen. Miért lenne ő bármiben is más, mint a többi? (Legfeljebb csak annyiban, hogy ő nem rasszista, mint a legtöbb magyar nő.)
2013. jún. 3. 23:03
nekem tetszenek a roma lányok, van egy szűk réteg amelyik elképesztően dögös!
2013. jún. 4. 10:02
apám full hungarista, meg skinhead beütésű, múltkor is hitleresre vágatta anyával a haját,tejfölszőke, kék szemű...anyám roma , bár annyira nem látszik rajta (nem az az ótvar fekete,tök jó nő ) ,de akkor is az, romániából. 13 éves koruk óta együtt vannak...és anyám is jobbikos. :D
2013. jún. 7. 10:42
Étrisyon, a cigányok a legnagyobb rasszisták, ezt a családomból tudom :D
esküszöm én cigányozok a legtöbbet meg anya is..:D
2013. jún. 7. 10:44
Szégyen ez az ország hogy bőrszín és származás alapján ítélünk...!
2013. jún. 20. 00:01
Előző, szégyen, hogy olyan tapasztalatlan, buta emberek osszák az észt mint te, akik azt hiszik az embereknek a bőrszín miatt van problémája a cigánysággal.
2013. jún. 20. 09:14
Kapcsolódó kérdések: