Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mért nem? 16 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mért nem? 16 éves lány vagyok de nem kellek senkinek se. Nem nagyon izgat, hogy legyen barátom mert most nem ez a legfontosabb, de azért néha felmerül bennem a kérdés, hogy mért nem tetszem senkinek sem.

Figyelt kérdés
Eddig nem volt senkim se. De hát akkor is. Ettől függetlenül teljesen jól érzem magam most. Olyan szabadnak :D de mi lesz később? de szerintem a természetem miatt :D megrögzött parancsolgató vagyok. Na szóval azt akartam kihozni, hogy FIÚKÁK nektek nem kellenek a parancsolgató lányok ugye?
2013. jún. 3. 20:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sztem csúnya vagy azért nincs
2013. jún. 4. 16:38
 12/19 A kérdező kommentje:
11. Úgybiza! Csak a csúnya lányoknak is vannak barátaik! :DD a csúnya fiúk. Szóval ha csúnyának érzed magad kérlek jelentkezz nálam!
2013. jún. 4. 18:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így működik.
2013. jún. 4. 19:46
 14/19 anonim ***** válasza:
De te vmi kiba szott sugárveszély nyugtalanító csúnya lehetsz ez az egyetlen magyarázat vagy elvagy átkozva .
2013. jún. 4. 20:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Küldj képet priviben kérdező. Kíváncsivá tettél, de előre úgy sem ítélkezem. Majd meglátom szép vagy e vagy sem.
2013. jún. 4. 20:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekemis küldj 17/F :D
2013. jún. 4. 20:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Elég könnyű ítélkezni írásstílus alapján. :) Egyszerű kérdést tettem fel és nem normális emberhez méltóan mindenki (tisztelet a kivételnek) azt a következtetést vonta le, hogy én csúnya vagyok. :D Elnézést de képeket nem fogok küldeni, szóval nem tudom alátámasztani azt állítások ellenkezőjét.
2013. jún. 5. 18:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezért nem küldesz mert csúnya vagy :D. csak nekem plz xd
2013. jún. 5. 19:31
 19/19 anonim ***** válasza:
küldj nekem képet anyukám :)
2013. jún. 5. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!