Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, köszönjek vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon tetszik nekem.Évfolyamtársak vagyunk de még sohasem beszéltünk.Még csak köszönő viszonyba se vagyunk.De egy közösségi oldalon ismerősöm.Osztálytársaimnak mondtam hogy tetszik erre ők azt mondták hogy eljárnak az érdekembe nála.Mindig mondják hogy köszönjek neki, de én azt mondom hogy nem, mert hisz nem is ismerem.+ furcsán nézne rám hogy köszönök neki hisz eddig amikor meglátom úgy megyek el mellette, mint egy ismeretlen mellett.Szerintetek köszönjek neki,vagy még ne. Vagy keressek inkább egy olyan szituációt amikor a többiek bemutatnak neki.2009. okt. 7. 16:32
1/5 anonim 

válasza:

Egy köszönésből még nem született gyerek! Pláne, hogy ismered egy közösségi oldalról...Fura
2/5 anonim 

válasza:

elég béna ha csak úgy odaköszönsz és továbbmész. inkább várd meg mig bemutatnak neki, vagy ha olyan a szituáció, kezdj el dumálni vele. pl. ti osztályotok is jön a sitáborra? melyik tanárral mentek stb.... annyi ürügy van hogy biztos találsz valamit!
3/5 anonim 

válasza:

ne köszönj! azzal csak lejáratod magad, manapság nem birják a csajok az udvarias kis pööcsfejeket. legyél kemény, vegyél fel napszemcsit, rágót vagy cigid a szádba, és úgy állj elé, aztán kérdezd meg; 'bekapod most a gyikomat, vagy mehetünk egynesen kefélni?'
ettöl tuti elolvad a csaj...
4/5 anonim 

válasza:

köszönsz, rámosolyogsz, semmi gáz nincs benne, visszamosolyog, meglepődik, lehet hogy megáll beszélgetni. Az ismerkedés a köszönéssel kezdődik akkor is ha bemutatnak, akkor is ha bemutatkozol. Ha bejössz neki akkor tök mindegy milyen a szituáció, ha meg nem akkor hiába mutat be neki bárki és hiába járnak el az érdekedben akár százan is, nem fog összejönni.
5/5 anonim 

válasza:

Szia. Szerintem köszönhetsz neki, csak úgy, hogy hallja is. :) Biztosan meg fog lepődni,de amennyiben szerencséd van, megkérdezi a barátnőit, hogy ismerik-e a srácot, és ha megtudja a neved, rádkeres myvipen, iwiwen stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!