Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogyan jöttetek össze a barátotokkal, lányok?!?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és lehet ,hogy én is neki
egy levelet írtam neki fajon tetszik neki majd, és ti hogy jöttetek össze a jelenlegi barátotokkal?
2013. jún. 3. 15:32
1/7 anonim válasza:
Egy zenei közösségi oldalon rám írt, hogy nem is vagyok duci, mert annak jelöltem magam. Aztán elkezdtünk dumálni, majd összejöttünk. Így.
2/7 anonim válasza:
Eleget ittunk mindketten, kisebb társasággal voltunk. Már mindenki levágta, hogy nekem ő bejön, aztán kiderült, hogy én is neki. Happy end.
3/7 anonim válasza:
Fát, fa filyen stílufban írtál feni, fem biftof, hogy fogja értei fit feretnél főle!
4/7 anonim válasza:
Chaten ismertem meg és kiderül hogy egy suliba járunk, ráadásul szomszédos terembe:) Aztán találkozgattunk és már 7 éve együtt vagyunk.
5/7 anonim válasza:
Egy focis fórumon kértem tőle valamilyen segítséget privátban (akkor még azt sem tudtam, hogy fiú-e vagy lány), aztán más dolgok is szóba kerültek, végül felvettük egymást msn-re. Kb 2 hónapig beszélgettünk neten, majd megbeszéltünk egy találkozót. 3,5 éve együtt vagyunk. :)
22/L
6/7 anonim válasza:
Odajött hozzám, hogy járnék e vele, de elutasítottam, mert más volt a képben, aztán csalódtam a másikban... Elég durván és elkezdtünk közeledni egymáshoz, majd az osztálytársa közreműködésével közös programot szerveztünk. Ennek már több, mint két és fél éve. 17L
7/7 anonim válasza:
Anno az IM-be levelezőtársat keresünkben az én hirdetésemre válaszolt,mint utóbb kiderült,hogy részegen fogadásból böktek rá a haverjával egy-egy névre.Irogattunk,telefonálgattunk majd találkoztunk és összejöttünk meg akkor.Másfél hónapra rá össze is költöztünk.
Ez 16éve és 3hónapja volt,már két gyerkőc is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!