Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom 2 év után nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 2 év után nagyon messze költözik. Hogy tartsuk életben a kapcsolatunkat, ha csak 3 havonta találkozhatunk egy-egy hétre?

Figyelt kérdés
5 éve ismerjük egymást, a legjobb barátom lett, és 2 éve vagyunk együtt. Korábbi rossz kapcsolat miatt mindketten nehezen bíztunk meg bárkiben is, neki már 7 éve nem volt kapcsolata, így nálunk ez hatalmas szó, hogy mindezek ellenére mégis egymásba szerettünk és összejöttünk. Minden tökéletes, korábban is voltunk már szerelmesek, de ilyen mély érzelmekről álmodni sem mertünk! Most viszont állást kapott, nagyon messze (5760 km-re), és két évre szól a szerződése. Ő csak félévente tud majd hazajönni, én pedig - mivel még diák vagyok - max. 3 havonta tudok csak kimenni hozzá. Úgy döntöttünk, hogy nyitott kapcsolatban élünk majd, mert nem akarjuk próba nélkül feladni, de azt sem akarjuk, hogy a magány tegye tönkre a dolgot, és ha két év múlva hazajön és a ritka találkozások ellenére még mindig kitartanak az érzéseink, akkor újrakezdjük, komolyan. Mit gondoltok erről? Működhet ez így? Hasonló helyzetben lévők tapasztalatára különösen kíváncsi vagyok! Ő 28 éves, én 21.
2013. jún. 3. 01:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne legyetek ilyen érzéketlenek! A nyitott kapcsolat nekem is érdekes, bár így, hogy elmagyaráztad, hogy a párod miatt, azt hiszem, kezdem érteni. Meg azért köztetek ott a korkülönbség is. Hát, nem tudom... nem szeretnélek ijesztegetni, de ha tényleg olyan kicsapongó életet élt, akkor nagy rá az esély, hogy újra megteszi, főleg, hogy te ennyire megalázkodtál neki és belementél egy nyitott kapcsolatba, csak mert úgy akarta. Légy határozottabb! Döntsd el, mit akarsz, és közöld vele, hogy vagy így, vagy úgy.
2013. jún. 3. 08:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem változtat semmin. Ő kinn kapott munkát, és itt hagy téged, Te pedig nem tudsz vele menni (miért is ne tudnál?). Alig fogjátok látni egymást, ő lefekszik más nőkkel, talán bele is szeret majd egy másikba, te is randizol majd... szerinted van ennek értelme? Szakítsatok most, akkor legalább tiszta lappal kezdhettek új életet. Felesleges abban reménykedni, hogy majd kitartotok egymás mellett, szépen vártok, nem lesztek képesek másra nézni, mint egy halivúdi romantikus filmben... á-á. Inkább felejtsd el, mert így csak belepusztulnál a féltékenységbe. Már ha tényleg szereted, ami nem valószínű, mivel belementél a nyitott kapcsolatba.
2013. jún. 3. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!